NaslovnicaVijestiKoliko crvenih kartona Cristiano Ronaldo ima u svojoj karijeri?

Koliko crvenih kartona Cristiano Ronaldo ima u svojoj karijeri?

Četverostrukom osvajaču Zlatne lopte Cristianu Ronaldu nije strano tuširanje u ranim fazama utakmice, no koliko je puta u karijeri dobio crveni karton?

Kao i mnogi sportaši i žestoki natjecatelji, ne bi nas trebalo čuditi kada se Cristiano Ronaldo povremeno iznervira zbog nekih stvari na terenu koje mu ne idu na ruku.

On je tijekom svoje slavne karijere bio poznat po osporavanju sudačke odluke i primio je prvi crveni karton protiv Aston Ville u posljednjoj utakmici sezone Premier lige 2003/04.

Ronaldov rekord je mnogo veći od Messijevog kada su crveni kartoni u pitanju. Ronaldo ima čak 11 crvenih u svojoj karijeri, u usporedbi sa Messijevim.

Ronaldo je pet puta dobio crveni karton u Madridu, a prvi je bio protiv Almerije na Santiago Bernabeu, nakon dva žuta kartona. Jedan je bio za skidanje dresa dok je slavio gol.

Da se razumijemo, Ronaldo i Messi su izvrsni igrači i teško je odlučiti tko je najbolji, međutim, jedno je sigurno – Cristiano je miljama daleko u crvenim kartonima.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!