NaslovnicaVijestiKoliko crvenih kartona Lionel Messi ima u svojoj karijeri?

Koliko crvenih kartona Lionel Messi ima u svojoj karijeri?

Šestostruki osvajač Zlatne lopte Lionel Messi je poznat po svom sportskom ponašanju na utakmicama, ali čini li dovoljno da se čuva sudačke kazne?

Koliko crvenih kartona

Kao i mnogi sportaši i žestoki natjecatelji, ne bi trebalo čuditi kada se povremeno iznerviraju ili kada im stvari na terenu ne idu na ruku.

Što se tiče Messija, pa on je kontraverzno poslan van terena na utakmici Argentine za treće mjesto na Copa Americi protiv Čilea 2019. godine. Nevjerojatno, to mu je bilo prvi put da je dobio crveni karton u 14 godina.

Messi ili Ronaldo? To je pitanje koje dominira nogometom otkako su se prije gotovo dva stoljeća predstavili svijetu.

No, kako se točno napadač Barce odmjerava sa glavnim suparnikom kada su u pitanju crveni kartoni?

Ronaldov rekord crvenih kartona mnogo je lošiji od Messijevog, s obzirom da je portugalski fenomen dobio 11 crvenih, u usporedbi sa tri Messijeva.

Messijev prvi crveni karton došao je u debiju za Argentinu protiv Mađarske 2005. godine.

Njegov međunarodni debi završio je nakon samo dvije minute kada se smatralo da je tada 18-godišnjak udario Vilmosa Vanczaka koji je povlačio napadačevu majicu.

Messi, koji je nastupio u 520 utakmica za Barcelonu, dobio je svoj prvi crveni karton za katalonski klub nakon što je pobijesnio u finalu Superkupa 2021. godine.

Kada je Barca u produžecima zaostajala za Athletic Bilbaom sa 3-2, Messi je nakon VAR-ovog pregleda dobio crveni karton.

Na prvi pogled, Messijev hat-trick crvenih kartona došao je tijekom nevjerojatnih 726 utakmica i za klub i za državu što je prilično dobro zar ne?

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!