NaslovnicaVijestiZanimljivosti oko De Jonga: Koliko je koštao njegov transfer u Ajax, koliko...

Zanimljivosti oko De Jonga: Koliko je koštao njegov transfer u Ajax, koliko novca će zaraditi Willem II te na šta će potrošiti zarađeni novac?!

Willem II, ekipa iz Holandije će zaraditi ogromnu svotu novca u nadolazećem transferu Frenki De Jonga iz Ajaxa u Barcelonu. U prvom klubu nizozemske zvijezde već imaju plan kako će investirati zarađeni novac.

Prijenos Frenki De Jong iz Ajaxa u Barcelonu također će biti vrlo profitabilan za Willem II, matični klub iznimnog veznjaka. Kada nizozemski reprezentativac u ljeto postane član katalonskog diva, Barca će također morati uplatiti šest milijuna eura na račun kluba iz Tilburga.

OSTAJE VJERAN JUVENTUSU: Mario Mandžukić odbio nevjerovatnu ponudu iz Kine!

Willem II neće iskoristiti taj novac za kupnju pojačanja, nego će isti biti uložen u klub za daljnji razvoj infrastrukture. U utorak je tehnički direktor Joris Mathijsen razgovarao s oko 160 sponzora kluba, predstavljajući planove rekavši da će najveći dio novca biti posvećen obnovi klupske akademije i stadiona.

De Jong je odigrao samo jednu utakmicu za Willema II u Eredivisieu prije nego što je otišao u Amsterdam u ljeto 2015. godine. Ajax ga je tada u klub doveo za samo 1€ a na njegovom transferu će zaraditi 69 miliona eura. Klub iz Amsterdama, koji živi od prodaje nogometaša, još jednom je dokazao kako se posluje.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!