NaslovnicaVijestiKOLIKO JE OZBILJNA MESSIJEVA OZLJEDA? Da li će biti spreman za drugu...

KOLIKO JE OZBILJNA MESSIJEVA OZLJEDA? Da li će biti spreman za drugu utakmicu protiv Uniteda?

Lionel Messi je u srijedu navečer ostao okrvavljen i u modricama nakon sudara sa Chrisom Smallingom, ali će zvijezda Barcelone biti dobro za drugu utakmicu.

KOLIKO JE OZBILJNA

Incident se dogodio u prvom poluvremenu prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka na Old Traffordu, a Messi je pretrpio modrice nosa i lica, dok je također dobio udarac u oko.

Argentinska je ikona nakon toga bila neuobičajeno tiha, nakon što je asistirao Luis Suarezu koji je uputio loptu u donji dio mreže, loptu koja se odbila od Luke Shawa što je Barceloni pružilo prednost.

Kao što je primijetio Mundo Deportivo, u četvrtak su bili potrebni daljni testovi kako bi se utvrdilo je li Messi pretrpio nešto ozbiljniju ozljedu, ali na sreću za katalonske divove, sugerirano je da je dobio zeleno svjetlo čak i za ovaj vikend.

Barcelona će u subotu igrati protiv Huesce gdje su veliki favoriti sa koeficijentom 1.65, što je ako nas pitate odličan koeficijent s obzirom da je Huesca na dnu tabele i jedan od najgorih timova u ovoj ligi ove sezone.

Vrlo će vjerojatno Valverde da odmori Messija bez obzira da li je ozlijeđen ili ne, jer je liga već pa skoro osvojena i ovo je jedna utakmica koju mogu pobijediti i bez njega.

Međutim, u izvješću se dodaje kako se očekuje da će Messi dobiti zeleno svjetlo u drugoj utakmici protiv Manchester Uniteda na Nou Campu sljedećeg utorka, budući da se nadaju da će završiti posao i napredovati u polufinale nakon što su se vratili kući sa vitalnim golom u gostima.

31-godišnji Messi je postigao nevjerojatna 43 gola i 21 asistenciju u samo 41 nastupu do sada ove sezone i  tako govori svoju priču o tome koliko je utjecajan za Barcelonu i koliko će biti važan za njihove nade da osvoje trostruku krunu ove sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!