NaslovnicaVijestiKoliko je zaradio Dalić, a koliko Čačić?

Koliko je zaradio Dalić, a koliko Čačić?

Hrvatski mediji su otkrili koliko je zaradio Dalić, a koliko Čačić. Hrvatska nogometna reprezentacija se plasirala na Svjetsko prvenstvo.

zaradio Dalić

Na Svjetskom prvenstvu Hrvatsku će voditi Zlatko Dalić. Luka Modrić je prije par dana izjavio kako to i jeste najbolje rješenje, da sa Dalićem idu na veliko takmičenje.

“Bilo bi preglupo da ne odemo na SP sa Dalićem. Hvala i starom selektoru, ali na kraju nam se putevi rastaju”, kaže Modrić na pitanje novinara s kojim selektorom želi na SP.

[su_basketball_live_streaming]

Zlatko Dalić je prije par dana izjavio kako će se on dgovoriti da bez problema ostane na klupi Hrvatske reprezentacije, te da što se njega tiče to je već dogovoreno, te da je sada sve do saveza.

“Rekao sam da ćemo postići dogovor bez problema, što se na kraju i ispostavilo. Želio bih se zahvaliti predsjedniku Šukeru, te izvšnom odboru koji su mi ukazali veliko porvjerenje, a ja mogu obećati da se neće razočarati, jer ću dati od sebe sve, kako bi ostvarili što veći rezultat”, kazao je Zlatko Dalić!

Kako prenose mediji iz Hrvatske jasno je bilo ko će voditi Hrvatsku na SP, kada je Luka Modrić rekao da će biti glupo ako Zlatko Dalić ne bude ih vodio na SP, te da će svi igrači stati iza njega kako bi ostao na klupi.

Dalićev ugovor će biti nešto između Čačićeva i Kovačeva, prenose mediji iz Hrvatske. Dalić bi trebao dobiti ugovor od 40.000 eura, a sigurno da će tu biti još i bonusa, jer je Zlako Dalić reprezentaciju odveo na veliki mundijal.

[su_live_koeficijenti_v2]

“Zlatko Dalić je pokazao da mu možemo vjerovati, brzo smo se dogovorili kada smo se prvi put čulli, veoma smo lagano postigli dogovor”, kazao je Šuker.

Ante Čačić je imao plata 60.000eura. Na samome početku je imao 16.000eura, onda mu je nakon par dobrih utakmica udvostručena na 32.000eura jer se plasirao na Euro. Poslije Eura je imao oko 60.000 eura mjesečno.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!