NaslovnicaVijestiKoliko nisko je pao AC Milan? Nogometaš Atalante za sjedenje na klupi...

Koliko nisko je pao AC Milan? Nogometaš Atalante za sjedenje na klupi “nagrađen” transferom u Rossonere!

Milan je i službeno potvrdio dolazak novog centralnog beka, koji se seli u Milan nakon neuspjele epizode u Atalanti, gdje je sakupio ukupno šest nastupa.

U Milanu teče vrlo uzbudljit transfer rok, jer je klub obavio tri transfera prije sredine siječnja. Mattia Caldara vratio se u Atalantu, prije nove godine se znalo da će za Milan ponovo zaigrati Zlatan Ibrahimović, jučer je Asmir Begović došao na posudbu a danas je 30-godišnji Simon Kjaer postao novi član Milana, tako da će trener Stefano Pioli na pozicijama u obrambenoj liniji imati veći izbor.

 

Do kraja sezone Kjaer će igrati kao posuđen u Milanu, nakon čega će ga klub moći kupiti iz španjolske Seville za 5 milijuna eura. Milan će možda ovog mjeseca ponovo sjesti za pregovarački stol sa Sevillom, jer španjolski mediji već dugo tvrde da bi španjolski klub trebao biti zainteresiran za veznjaka Milana Sousa.

Kjaer je prvu polovicu sezone proveo na posudbi u Atalanti, koju napušta sa samo šest odigranih utakmica. Kjaer iza sebe ima vrlo prometnu međunarodna karijera, igrao je za Palermo, Wolfsburg, Romu, Lille, Fenerbahce i Sevillu prije dolaska u Milan.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!