NaslovnicaVijestiKoliko prilika Lionel Messi mora propustiti kako bi stigao Cristiana Ronalda ove...

Koliko prilika Lionel Messi mora propustiti kako bi stigao Cristiana Ronalda ove sezone?

Zinedine Zidane je ponovo zasut pitanjima o Cristianu Ronaldu i njegovom mučenju pred golom nakon što je Real Madrid pobijedio 3-0 protiv Las Palmasa.

Koliko prilika

Ronaldo je u nedelju priredio lijepu asistenciju za Isca, ali Marco Asensio i Casemiro su postigli druga dva gola.

To znači da je Portugalac do sada postigao samo jedan ove sezone.

Naravno, to nije kao da Ronaldo ne pokušava postići gol, očajnički je to pokušavao protiv Las Palmasa, ali mu nije uspjelo.

[su_no1forfootball]

Zidane je na konferenciji za novinare priznao da ne zna koliko golova ima Ronaldo, ali je inzistirao da će golovi doći.

“Govorimo o Karimu Benzemi i Cristianu i to je istina, ne znam koliko golova imaju”, rekao je Francuz.

“Prvo su nezadovoljni, ali važna stvar je naporan rad, ono što oni rade. Moramo se pomiriti sa tim.”

“Vi mediji uvijek razmišljate o negativnim stvarima i mislim da je to pozitivno. Cristiano Ronaldo je asistirao i mogu vam reći da je jako zadovoljan sa tim.”

“Sretan je što je napravio priliku za gol i to je bio prekrasan gol. Znamo da voli postizati, ali on je najsretniji kada smo uzeli sva tri boda.”

“Ali, vjerujemo da će napraviti razliku, a sad to ne čini postizajući golove, ali on to radi u Ligi prvaka.”

[su_watch_live_football]

Pritisak se nadilazi na Ronaldu kako bi počeo postizati golove u La Ligi, dok je njegov protivnik, Lionel Messi, krenuo dalje i dalje na ljestvici najboljeg strijelca.

Messi vodi sa 12 golova u La Ligi, a sada se pojavila i prilično zapanjujuća statistika o Argentincu i Ronaldu.

Nakon što je postigao 12 ligaških golova iz 69 pokušaja ove sezone, Messi ima stopu konverzije od 17.39%, dok je Ronaldo postigao jedan gol iz 48 pokušaja i ima stopu konverzije 2.08%.

Ronaldo vjerojatno ima najlošiju stopu konverzije u prvih pet liga u Europi, a to bi zahtijevalo da Messi propusti sljedećih 507 prilika u La Ligi kako bi se izjednačio sa njim. Pet stotina i sedam.

https://twitter.com/messi10stats/status/927307153433653254


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!