NaslovnicaVijestiKoliko vrijede preostalih osam momčadi u Ligi prvaka?

Koliko vrijede preostalih osam momčadi u Ligi prvaka?

Gotova je osmina finala Liga prvaka i poznata su imena osam najboljih ekipa ovosezonske Lige prvaka. U osam najboljih momčadi tako ponovno imamo dominaciju Španjolaca, čak tri ekipe iz Španjolske, po dvije momčadi iz Engleske i Italije, i jedna momčad iz Njemačke.

U članku su vrijednosti momčadi citirane prema uglednom portalu transfermarkt.com koji najrealnije daje ocjenu vrijednosti momčadi i igrača.

Bayern Munchen

Bayern Munchen jedini je preostali predstavnik Bundesligi u ovosezonskoj Ligi prvaka. Momčad iz Munchena vrijedi 642,5 milijuna eura i četvrta je najvrijednija preostala momčad u Ligi prvaka. Tri najskuplja igrača Munchenske momčadi su Lewandowski (80 milijuna eura), James Rodriguez (50 milijuna eura) te Thiago Alcantara (50 milijuna eura).

AS Roma

Drugi najmanje vrijedna momčad preostala u Ligi prvaka, momčad iz Rima vrijedna je 344,4 milijuna eura. Najvrijedniji igrač je Radja Nianggolan (45 milijuna eura), a zatim Manolas (35 milijuna eura) te Strootman (25 milijuna eura).

[su_live_koeficijenti]

Juventus

Druga momčad iz Serie A, prošlosezonski finalist Lige prvaka – Juventus je vrijedan ukupno 564,3 milijuna eura. Peta su najskuplja momčad ovosezonske Lige prvaka. Njihov najskuplji igrač je Dybala (85 milijuna eura), Higuain (70 milijuna eura) te Pjanić (50 milijuna eura).

Barcelona

Barcelona je najskuplja momčad ovosezonske Lige prvaka i vrijedi gotovo milijardu eura, točnije 957 milijuna eura, ali s obzirom da Coutinho još uvijek nema pravo nastupa u Ligi prvaka za momčad iz Katalonije, njihova vrijednost umanjuje sa tržišnu vrijednost Brazilca (90 milijuna eura) pa dobivamo vrijednost od 867 milijuna eura. Najskuplji igrač su Lionel Messi (180 milijuna eura), Suarez (85 milijuna eura) i Busquets (80 milijuna eura).

Real Madrid

Momčad koja zadnjih godina dominira Europom nije se previše mijenjala, a osvojili su 3 Lige prvaka u zadnje 4 godine. Njihova tržišna vrijednost je 858,5 milijuna eura što ih čini drugom najskupljom momčadi Europe. Njihov najskuplji igrač je Cristiano Ronaldo (120 milijuna eura), Toni Kroos (80 milijuna eura) i Gareth Bale (75 milijuna eura).

Sevilla

Sevilla je momčad koju svi žele u ždrijebu Lige prvaka. Oni su također i najjefitnija momčad u preostalom dijelu Lige prvaka sa vrijednošću od samo 272 milijuna eura. Njihov najskuplji igrač je Steven N’Zonzi (30 milijuna eura), a slijede ga Ben Yedder (25 milijuna eura) i Sergio Rico (20 milijuna eura).

[su_champions_league]

Manchester City

Manchester City po mnogima je glavni favorit Lige prvaka, a njihova tržišna vrijednost iznosi 792 milijuna eura i treći su najskuplji, odmah iza Barcelone i Real Madrida. Njihov najskuplji igrač je Kevin De Bruyne (110 milijuna eura), a slijede ga Sterling (80 milijuna eura) i Aguero (75 milijuna eura).

Liverpool

Liverpool je momčad koja svakoga može izbaciti, ali i od svakoga može izgubiti. Njihova momčad vrijednija je samo od Romine i Sevilline, ali i dalje su vrlo opasni pod vodstvom Kloppa. Njihova ukupna vrijednost iznosi 548 milijuna eura, a njihov najskuplji igrač je Mo Salah (80 milijuna eura), a slijede ga Mane (60 milijuna eura) i Firmino (50 milijuna eura).


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Nenad Bjelica dobio otkaz u Union Berlinu

0
NENAD BJELICA je danas dobio otkaz u Union Berlinu, kako je objavio njemački prvoligaš na svojim službenim stranicama. Hrvatski stručnjak je smijenjen zbog niza...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!