NaslovnicaVijestiKolumbijac potvrdio: Pregovaram sa Manchester Cityjem!

Kolumbijac potvrdio: Pregovaram sa Manchester Cityjem!

Kolumbijski nogometaš potvrdio je da pregovara sa Manchester Cityjem, te da postoje velike šanse da u ovom prijelaznom roku postane novi igrač “Građana”.

Doskorašnji vezista River Platea Juan Quintero otkrio je da je njegov agent u pregovorima sa Manchester Cityjem i da postoji velika mogućnost da se ove zime preseli na Etihad.

“Izuzetno sam ponosan što je šampion Engleske zainteresovan za mene. Agent me je obavijestio da je u pregovorima sa njima”, kazao je kolumbijski playmaker za radio Continental.

Uprkos kontaktu sa Cityjem, 25-godišnji Kolumbijac ne želi nazad u Europu po svaku cijenu.

“Ako budem otišao, to neće biti samo zbog novca. Da je do para, otišao bih u Kinu, ali to ne dolazi u obzir trenutno. Želim da sve strane budu zadovoljne. Navijač sam Rivera i nemam ništa protiv ni da ostanem ovdje”, jasan je Quintero, koji je prošlu godinu proveo u Riveru kao pozajmljeni igrač Porta.

Njegov ugovor sa portugalskim velikanom ističe 2021. godine.

Podsjetimo, kolumbijski reprezentativac je bio strijelac odlučujućeg gola za River u finalu Copa Libertadores protiv Boca Juniorsa na Santiago Bernabeu, u kojem su “Milioneri” osvojili titulu naslov prvaka Južne Amerike. Quintero je postigao pogodak za 2:1 u produžetku utakmice, u kojoj je njegov klub na kraju slavio rezultatom 3:1.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!