NaslovnicaVijestiKolumbijski trener savjetovao James Rodrigueza

Kolumbijski trener savjetovao James Rodrigueza

Kolumbijski trener savjetovao James Rodrigueza. Trener Kolumbije kaže da 24-godišnjak mora ostati pozitivan i vjeruje da će se njegova situacija poboljšati pod vodstvom Zinedine Zidane-a.

Kolumbijski trener savjetovao James Rodrigueza

James Rodriguez mora biti strpljiv ukoliko želi da povrati svoje početno mjesto u Real Madridu, izjavio je trener Kolumbije, Jose Pekerman.

Rodriguez je igrao mali dio u Madridu ove sezone – od čega je odigrao samo dva nastupa od 90 minuta u La Ligi od svog povratka sa povrede u novembru.

Pekerman je otkrio da je on morao održavati Jamesa mirnim kada je Rafael Benitez bio zadužen u Madridu, i pozvao ga da ostane strpljiv pod vodstvom novog trenera Zinedine Zidane-a.

“On mora da ima strpljenja”, rekao je za Marcu i nastavio: “Svi mi želimo da on bude u prvih 11 i da se to prenese u reprezentaciju.”

“Uz sve što se desi, on treba ostati pozitivan. U posljednjoj fazi nismo razgovarali, od završetka prošle godine. On je imao velike nade povodom promjene trenera. Želio je da se situacija sa Benitezom što prije riješi.”

“Držao sam ga mirnim. I dalje mislim da je ova promjena u Real Madridu pozitivna za njega.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Pekerman je pozdravio Jamesov profesionalizam i podržao ga u njegovom naporu da dođe do što bolje forme i bude redovan u prvih 11.

“I dalje vjerujem da je James veliki profesionalac, a on zna šta to znači kada predstavljate svoju zemlju, a također ima mentalitet da krene naprijed.”

“Kao najveći igrači, oni naravno imaju svoje mane, ali nikada ne gube nadu da će vratiti svoju formu.”

James “Jimmy” David Rodríguez Rubio (Cúcuta, 12. srpnja 1991.) je kolumbijski nogometaš i reprezentativac koji trenutno igra za Real Madrid.

Često nazivan samo James, Rodríguez danas slovi kao jedan od najtalentiranijih mladih igrača u svijetu, a njegove su vještine često uspoređivane s onima sunarodnjaka Carlosa Valderrame.

Rodríguez je svoj uspon započeo u mladim uzrastima kolumbijske reprezentacije, prije nego je 2011. godine debitirao za seniorsku selekciju. Istovremeno, klupsku karijeru gradio je u Portu, s kojim je osvojio nekoliko turnira i individualnih nagrada, što ga je ubrzo učinilo jednim od najtraženijih mladih igrača u Europi.

Godine 2013., za visokih €45,000,000 prelazi u AS Monaco, čime postaje drugi najskuplji kolumbijski igrač u povijesti, iza Falcaa. Nakon godine dana u Monacu, za €80,000,000 prelazi u Real Madrid.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!