NaslovnicaVijestiKOMBINACIJE JOSE MOURINA: Manchester United mijenja Martiala za zvijezdu PSG-a!

KOMBINACIJE JOSE MOURINA: Manchester United mijenja Martiala za zvijezdu PSG-a!

Kombinacije Jose Mourinha. Manchester United mijenja Martiala za zvijezdu PSG-a! Manchester United se pridružio Manchester Cityju i Real Madridu u utrci za potpisivanje PSG-ovog talismana Kylian Mbappea, navodi se u izvješćima.

KOMBINACIJE JOSE MOURINA

19-godišnjak je prvobitno došao na posudbu iz Monaca prošlog ljeta, ali PSG je pristao da ga plati 166 milijuna funti kako bi ga doveli za stalno.

PSG je ovog ljeta razmotrio prodaju Mbappea, ali samo ako Finansijski fer plej ne bude prekršen, no europsko upravno tijelo je ovog mjeseca razriješilo Parižane.

[su_watch_live_football]

Ipak, UEFA je izjavila da će PSG ostati pod bliskim nadzorom.

Prema The Mirroru, Manchester United prati situaciju i sada je spreman krenuti prema Mbappeu, a Anthony Martial bi trebao biti iskorišten u tom sporazumu.

Prošlog je tjedna Martialov agent Philippe Lamboley rekao da napadač, za kojeg se misli da je vrijedan 80 milijuna funti – želi napustiti Old Trafford ovog ljeta.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Mbappe je trenutačno na međunarodnoj dužnosti na Svjetskom prvenstvu sa Francuskom i postigao je pobjednički gol u susretu sa Peruom u skupini C, što ga je učinilo najmlađim francuskim strijelcom u ovom natjecanju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!