NaslovnicaVijestiKomentator sa BBC-a: Hrvatska će izgubiti 3-0

Komentator sa BBC-a: Hrvatska će izgubiti 3-0

Hrvatska će u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva igrati protiv Brazila, koji je ostavio fantastičan dojam. Bivši engleski napadač Chris Sutton, danas komentator na BBC-u, prognozirao je ovu utakmicu. Po njemu ona će završiti ubjedljivom pobjedom Brazila.

Sutton je kao posebnu važnost istakao povratak Neymara u utakmici protiv Južne Koreje, pa je rekao: “To što se on vratio u postavu pomoglo je Brazilu u toj utakmici. Ako je itko sumnjao u to da Brazil može osvojiti ovo Svjetsko prvenstvo, više neće sumnjati. Napeli su sve mišiće i rekli su: Stvari su postale ozbiljne, a mi smo spremni.”

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Hrvatska u utakmici sa Brazilom sigurno neće biti u prednosti. Za pobjedu protiv Japana se namučila, ali to nije bilo prvi put da u teškoj utakmici nađu put do pobjede. Međutim, ne vidim način na koji Hrvatska može zaustaviti ovu postavu Brazila. Imaju neke dobre igrače, ali Brazil je prejak”, poručio je komentator BBC-a i napisao da će rezultat biti 3-0.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!