NaslovnicaVijestiKomična scena u Premier ligi: Pogledajte kako je golman uhvatio glavu suigrača...

Komična scena u Premier ligi: Pogledajte kako je golman uhvatio glavu suigrača umjesto lopte

Na utakmici između Tottenhama i West Hama se dogodila komična scena kada je čuvar mreže gostiju uhvatio Kouyatea.

Podijelili su Tottenham i West Ham bodove sinoć (1:1), ali je utakmicu obilježio Adrian.

Čuvar mreže gostiju je umesto lopte, uhvatio glavu saigrača Cheikhoua Kouyatea. Kao što se očekivalo, fotografije su ubrzo preplavile društvene mreže. Oglasio se i golman “čekićara”.

[su_premierleague]

“Ako ste gledali utakmicu, vidjeli ste da sam imao loptu u rukama par sekundi prije toga, ali je Kouyate imao problem sa vratom, pa sam morao da mu pomognem. Izvinjavam se, ali imam dva posla, moram da čuvam gol i da pomažem suigračima”, našalio se Adrian na Twitteru.

Tottenham i West Ham United podijelili su bodove u londonskom derbiju u 21. kolu engleske Premier lige (1:1), a na Wembleyu su viđena su dva spektakularna gola.

NEVJEROJATAN TRANSFER NA POMOLU: Andy Carroll u pregovorima sa velikim klubom iz Premier lige

JOSE MOURINHO FRUSTRIRAN: Manchester United ne želi dovesti igrača kojeg Portugalac želi u svojim redovima

Tottenham je postigao pogodak u 16. minuti. Harry Kane je zatresao mrežu West Hama, međutim bio je u zaleđu. Jedinu veliku priliku u prvom poluvremenu imali su domaći kada je u 45. minuti Christian Eriksen sjajno šutirao, ali golman gostiju je odbranio.

Ni na početku drugog dijela nije bilo većih prilika. U 68. minuti nakon odbojanca Dele Alli nije uspio loptu poslati u mrežu. West Ham je u 71. minuti došao do prednosti od 0:1, a spektakularan pogodak postigao je Pedro Obiang.

[su_bet365_100_bonus]

Spursi su došli do izjednačenja u 84. minuti, a viđen je novi spektakularan pogodak. Strijelac je bio Heung-Min Son. Do posljednjeg sudijskog zvižduka rezultat se nije mijenjao.

Totenhem je prekinuo niz od tri pobede i peti je na tablici engleske Premier lige sa 41 bodom. West Ham ima 22 i na 15. je mjestu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!