NaslovnicaVijestiKompany identificirao tri najveća problema u Bayernu

Kompany identificirao tri najveća problema u Bayernu

38-godišnji Vincent Kompany, poznati defanzivac iz Manchester Cityja i Belgije, sada je imenovan za novog trenera Bayerna. Iako ima samo četiri godine iskustva kao trener, preuzima vođenje jednog od najvećih klubova na svijetu. Kompany je započeo svoju trenersku karijeru 2020. u klubu Anderlecht, gdje je igrao kao mladić.

U periodu od dvije sezone s najprestižnijim belgijskim klubom, postigao je treće i četvrto mjesto u prvenstvu te odigrao finale kupa. Nakon toga, u ljeto 2002. godine, preuzeo je Burnley. U svojoj prvoj sezoni s tim klubom, prošao je u Premiership kao uvjerljivi prvak Championshipa sa 101 bodom. Međutim, u tekućoj sezoni, klub je ispao iz lige nakon samo pet pobjeda u 37 utakmica. Razlozi za neuspjeh leže u ograničenom budžetu i nedovoljno jakom sastavu momčadi.

Kompany je poznat po svom intelektu, temeljitom pristupu i dubokom uvidu. Ovo potvrđuje Georg Holzner, insajder Bayerna iz Kicker-a. On bilježi: “Tijekom brzih pregovora s Maxom Eberlom i sportskim direktorom Christophom Freundom, Kompany je svojom brzom analizom došao do istih zaključaka kao i Thomas Tuchel prije godinu dana kada je preuzimao tim, te Ralf Rangnick koji je pregovarao s čelnicima Bayerna prije mjesec dana.”

Bayern se suočava s prevelikim brojem igrača koji ne zadovoljavaju standarde kluba, nedostaje vođstvo i potrebna je obnova ekipe. Ove osnovne poteškoće moraju biti riješene od strane Kompanya i Eberla. Bayern ima cilj da dovrši svoje aktivnosti na transfernom tržištu i složi momčad za sljedeću sezonu do završetka Eura, dakle najkasnije do sredine srpnja.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!