NaslovnicaVijestiKOMPANY OTKRIO: Evo tko je po njegovom mišljenju najbolji defanzivac u povijesti...

KOMPANY OTKRIO: Evo tko je po njegovom mišljenju najbolji defanzivac u povijesti Premier lige!

Legendarni Vincent Kompany otkrio je kako je po njegovom mišljenju Liverpoolov Virgil van Dijk najbolji centralni defanzivac koji je ikad zaigrao u Premier ligi.

Kompany pohvalio Van Dijka

Bivši igrač Manchester Cityja vratio se na Etihad stadion u srijedu navečer kako bi prisustvovao svojoj oproštanoj utakmici, iako na istoj nije mogao nastupiti zbog povrede.

Pred taj susret, on je upitan od strane novinara što misli na kojem mjestu se on nalazi kada je u pitanju lista najboljih centralnih defanzivaca u povijesti Premier lige. I dok nije htio rangirati samog sebe, Belgijanac je otkrio kako je Van Dijk ispred nekih drugih velikih imena.

Rekao je: “Nikad se nisam uspoređivao sa drugima, moj put je drugačiji. Ironija je što ne mogu igrati ovu utakmicu. Međutim, uvijek sam pokušao biti od koristi za svoj tim. Kada su u pitanju najbolji defanzivci, titulu najboljeg bih dao Virgilu van Dijku.”

“Nije toliko dugo na sceni kao što su bili Terry i Ferdinand, ali nastupi koje pokazuje u posljednjih nekoliko godina pokazuju da je otkriven ranije, duže bi bio na vrhu. Liverpool prije njega i poslije njega su dva potpuno različita svijeta.”

Kompany, Terry i Ferdinand su tokom svojih karijera osvojili Premier ligu u nekoliko navrata, dok se u raspravama o najboljim defanzivcima u povijesti lige često spominje i legendarni Nemanja Vidić. S druge strane, Van Dijk još uvijek nije osvojio titulu prvaka Premier lige, ali im je pomogao da osvoje Ligu prvaka prošle sezone. Nizozemac je bio ključni dio obrane koja je primila samo 22 gola u 38 ligaških nastupa, najmanje od svih klubova u ligi.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!