NaslovnicaVijestiKompletiran popis sudionika Svjetskog prvenstva, evo kako izgledaju grupe

Kompletiran popis sudionika Svjetskog prvenstva, evo kako izgledaju grupe

Nakon završetka svih utakmica baraža, poznata su imena 32 reprezentacije koje će se ove zime boriti za prvaka svijeta u Kataru.

Nakon završetka kvalifikacija i dijela europskog baraža, imena tri sudionika kroz baraž ostala su ovog ljeta nepoznata, a plasman na Svjetsko prvenstvo na kraju su u lipnju osigurali Wales, Australija i Kostarika.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Pridružili su se Brazilu, Belgiji, Francuskoj, Argentini, Engleskoj, Španiji, Portugalu, Nizozemskoj, Njemačkoj, Danskoj, Švicarskoj, Urugvaju, Hrvatskoj, SAD-u, Meksiku, Senegalu, Iranu, Japanu, Maroku, Srbiji, Poljskoj, Južnoj Koreji, Tunisu, Kanadi, Kamerunu, Ekvadoru, Saudijskoj Arabiji, Gani, Peruu i domaćinu Kataru.

Grupe su izvučene početkom travnja, a sada je poznat konačni izgled svih.

Grupa A: Katar, Nizozemska, Senegal, Ekvador

Grupa B: Engleska, SAD, Iran, Vels

Grupa C: Argentina, Meksiko, Poljska, Saudijska Arabija

Grupa D: Francuska, Danska, Tunis, Australija

Grupa E: Španija, Njemačka, Japan, Kostarika

Grupa F: Belgija, Hrvatska, Maroko, Kanada

Grupa G: Brazil, Švicarska, Srbija, Kamerun

Grupa H: Portugal, Urugvaj, Južna Koreja, Gana

Svjetsko prvenstvo igra se od 21. studenog do 18. prosinca ove godine u Kataru, a naslov će braniti Francuska.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!