NaslovnicaVijestiKONAČNO DONIO ODLUKU: Evo gdje James Rodriguez želi igrati sljedeće sezone!

KONAČNO DONIO ODLUKU: Evo gdje James Rodriguez želi igrati sljedeće sezone!

James Rodriguez imao je sjajnu prošlu sezonu u dresu Bayern Munchena, u koji je stigao iz Real Madrida prošlog ljeta na dvogodišnju posudbu.

Rodriguez želi nazad u Real Madrid

U 39 nastupa u dresu bavarsog giganta postigao je osam golova i podijelio 14 asistencija, dok je sezonu ranije u dresu Real Madrida od prve minute započeo tek 13 utakmica u La Ligi.

[su_bingo]

Iako razlog još uvijek mnogima nije poznat, bivši trener ‘kraljevskog’ kluba Zinedine Zidane nije vjerovao u Kolumbijca, dok mu je Heynckes, s druge strane, odlučio dati priliku, a Rodriguez je mnogo puta priznao kako je sretan u Bayernu, te da želi ostati. U maju je izjavio: “Jako mi je dobro ovdje. Bundesliga je dobra liga, stadioni su uvijek puni. Osjećam se dobro i nadam se kako ću ostati.”

On će se uskoro vratiti na Allianz Arenu nakon ispadanja njegove reprezentacije u osmini finala protiv Engleske nakon jedanaesteraca. Međutim, kako danas pišu madridske novine Marca, uskoro bi moglo doći do novog preokreta u njegovoj karijeri. Naime, s obzirom da Zidane više nije na klupi Los Blancosa, te da je Cristiano Ronaldo također napustio klub ranije ovog tjedna, Marca navodi kako se Rodriguez namjerava vratiti na Santiago Bernabeu.

[su_games]

Navodno, novi trener Madriđana Julen Lopetegui je veliki ljubitelj načina igre kolumbijske zvijezde, te ga namjerava vratiti u klub godinu dana prije isteka posudbe. Bayern ima opciju otkupa njegovog ugovora sljedećeg ljeta, ali po semu sudeći do toga neće doći. Rodriguez je u Real Madrid stigao iz Monaca u ljeto 2014. godine za nevjerovatnih 75 miliona eura nakon sjajnih nastupa na Svjetskom prvenstvu, koje se tog ljeta održalo u Brazilu. Od tada je u bijelom dresu odigrao ukupno 111 utakmica, postigao 36 golova i podijelio 40 asistencija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!