NaslovnicaVijestiKONAČNO NAPUŠTA LIVERPOOL: Evo gdje će karijeru nastaviti Loris Karius!

KONAČNO NAPUŠTA LIVERPOOL: Evo gdje će karijeru nastaviti Loris Karius!

Prema pisanju engleskih medija, golman Liverpoola Loris Karius je trenutno u pregovorima sa turskim velikanom Bešiktašem, u kojem će po svemu sudeći nastaviti karijeru.

Karius odlazi u Bešiktaš

Navodno, Goal piše kako je riječ o dvogodišnjoj posudbi uz opciju otkupa njegovog ugovora pri kraju posudbe, a ovaj transfer bi trebao biti potvrđen do kraja tjedna.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Klub Senola Gunesa je također ranije ovog ljeta pokazivao interes i za drugog golmana Liverpoola Simona Mignoleta, ali su ‘Redsi’ za njega tražili preveliku odštetu, a i sam Belgijanac je tražio previše novca. To znači da će Mignolet po svemu sudeći ostati na Anfieldu i biti rezerva Alissonu ove sezone, dok će Kamil Grabara biti treća opcija.

Iza Kariusa je nekoliko jako teških mjeseci, nakon što je u finalu prošlosezonske Lige prvaka napravio dvije velike greške, te je bio direktan krivac za dva primljena gola u porazu od Real Madrida rezultatom 3-1. Ipak, Jurgen Klopp mu je dopustio da brani tokom predsezonskih priprema, a početkom ovog mjeseca na utakmici protiv Torina na Anfieldu Nijemac je toplo dočekan od strane navijača.

Uprkos tome što će napustiti klub, Karius je danas otputovao sa ostatkom tima na gostovanje kod Crystal Palacea u okviru drugog kola Premeir lige. Tim Jurgena Kloppa je u prvom kolu ubilježio ubjedljivu pobjedu od čak 4-0 protiv West Ham Uniteda, a golove su tada postizali Mohamed Salah, Sadio Mane i Daniel Sturridge.

[su_bet365_koeficijenti]

Karius je na Anfield stigao u ljeto 2016. godine iz Mainza za šest miliona eura, i od tada je u protekle dvije sezone u dresu Redsa nastupio ukupno 49 puta u svim takmičenjima, od čega na 22 utakmice nije primio niti jedan gol. 25-godišnjak je prošlog mjeseca preko svog službenog instagram profila poslao zanimljivu poruku kritičarima. Naime, napisao je: “Žao mi je onih koji se vesele gledajući kako drugi ljudi propadaju ili pate. Što god se događa u vašem životu, pa ste puni ljutnje i mržnje, molim se za vas da to prođe i da vam se počnu događati dobre stvari.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!