NaslovnicaVijestiKONAČNO PRIZNAO: Eden Hazard otkrio glavni razlog zbog kojeg želi napustiti Chelsea...

KONAČNO PRIZNAO: Eden Hazard otkrio glavni razlog zbog kojeg želi napustiti Chelsea i otići u Španjolsku!

Zvijezda Chelseaja i jedan od najboljih igrača na svijetu u ovom trenutku Eden Hazard negirao je mogućnost odlaska iz Chelseaja u zimskom prelaznom roku, ali je priznao kako će možda morati otići u Real Madrid kako bi pokušao osvojiti Zlatnu loptu.

Hazard želi osvojiti Zlatnu loptu

Belgijski reprezentativac je u fantastičnoj formi od početka ove sezone, postigao je već osam golova, te podijelio tri asistencije u deset nastupa u svim takmičenjima.

[su_bet365_koeficijenti]

Njegov novi trener Maurizio Sarri nedavno je izjavio kako je 27-godišnjak među vodećim igračima u Europi u ovom trenutku, te da igra na nivou na kojem se nalazi samo nekoliko igrača. Međutim, s obzirom da još uvijek nije produžio ugovor sa klubom, koji ističe na kraju sljedeće sezone, špekulacije o njegovom odlasku još uvijek ne prestaju.

Mediji su proteklog ljeta pisali kako su ga čelnici Real Madrida pokušali dovesti kao zamjenu za Cristiana Ronalda, ali do transfera nije došlo. Ipak, Belgijanac će po svemu sudeći sljedećeg ljeta završiti na Santiago Bernabeu, s obzirom da je priznao kako će najvjerovatnije morati otići u Real Madrid kako bi osvojio Zlatnu loptu. Na pitanje novinara Sky Sportsa da li želi otići u Španjolsku kako bi osvojio tu prestižnu nagradu, Hazard je odgovorio: “To je možda i razlog zbog kojeg želim otići.” Zatim je na pitanje da li bi se to moglo dogoditi već u januaru kratko odgovorio: “Ne.”

Hazard ne krije kako je trenutno sretan u dresu ‘Plavaca’ pod vodstvom Sarrija. Na pitanje da li se smatra najboljim igračem na svijetu u ovom trenutku, 27-godišnjak je rekao: “Da. Međutim, naravno da se uvijek može napredovati u nogometu, postizati više golova, više asistencija. Tim mi dosta pomaže, ali zasigurno mogu postati još bolji.”

Njegov trenutni ugovor sa londonskim klubom ističe u ljeto 2020. godine, tako da će ga ‘Plavci’ morati prodati na kraju ove sezone ukoliko žele zaraditi od njegovog odlaska, inače bi mogao otići besplatno.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!