NaslovnicaVijestiKONAČNO PRIZNAO: Evo gdje Hirving Lozano želi nastaviti karijeru!

KONAČNO PRIZNAO: Evo gdje Hirving Lozano želi nastaviti karijeru!

Zvijezda PSV-a i reprezentativac Meksika Hirving Lozano priznao je kako se nada da će mu Bog omogućiti da jednog dana zaigra u Premier ligi. Krilni igrač se povezivao sa dolaskom na otok i prije nego što je stigao u redove nizozemskog velikana iz meksičkog prvoligaša Pachuce u ljeto 2017. godine.

Hirving Lozano želi u Premier ligu

Izdanjima u svojoj debitantskoj sezoni u Nizozemskoj, gdje je postigao 17 golova i podijelio 11 asistencija na ukupno 29 nastupa, samo je još više privukao pažnju klubova iz Premier lige. Ipak, do transfera nije došlo ni proteklog ljeta, a Lozano je i u novoj sezoni nastavio igrati u sjajnoj formi, te je na ukupno 19 nastupa u svim takmičenjima postigao 11 golova i podijelio pet asistencija.

U intervjuu za ESPN, 23-godišnjak je i sam priznao kako mu je želja zaigrati u, po mišljenju mnogih, trenutno najboljoj ligi na svijetu. Naime, rekao je: “Nadam se da će mi Bog jednog dana omogućiti da zaigram u Premier ligi. Mislim da je to sjajna liga, bilo bi fantastično igrati u bilo kojem klubu tamo, ali volio bih zaigrati za jedan od velikih klubova. Nadam se da ću dobiti tu priliku.”

PSV-ove nade za prolazak u nokaut fazu Lige prvaka su uništene porazom protiv Tottenham Hotspura u četvrtom kolu grupne faze, kada je rezultat glasio 1-2. S obzirom da su dobili možda i najtežu moguću grupu, gdje se nalaze još i Barcelona, te Inter, Lozano je priznao kako je to bila teška situacija za njega i suigrače, ali da moraju učiti iz ovog iskustva.

Rekao je: “Istina je da je naša grupa bila komplicirana, tu su veliki igrači i veliki klubovi. Borili smo se na svakoj utakmici i davali sve od sebe. Moramo nastaviti napredovati i učiti, bilo je ovo nevjerovatno iskustvo. Jako sam uživao u Ligi prvaka i dao sve od sebe, to je najvažnija stvar.”

Ipak, za njega i suigrače još uvijek je preostala borba za treće mjesto u grupi, odnosno za mjesto u nokaut fazi Europske lige. Meksikanac je dodao kako se nada da će on i suigrači u preostale dvije utakmice uspjeti osigurati prolazak u to natjecanje: “Dat ćemo sve što možemo u sljedeće dvije utakmice, nadam se da ćemo imati malu pomoć odozgo (od Boga).”

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!