NaslovnicaVijestiKONAČNO PRONAŠLI KARIUSOVU ZAMJENU: Jurgen Klopp pronašao novog golmana u Bundesligi!

KONAČNO PRONAŠLI KARIUSOVU ZAMJENU: Jurgen Klopp pronašao novog golmana u Bundesligi!

Liverpool je po svemu sudeći konačno odustao od dovođenja golmana Rome i reprezentativca Brazila Alissona Beckera zbog prevelike cifre koju čelnici ‘rimske vučice’ traže za svoju zvijezdu.

Klopp pronašao novog golmana

Pored toga, odustali su i od dovođenja Jana Oblaka, s obzirom da bi obojica koštala preko 80 miliona eura, što je previše za finalistu prošlosezonske Lige prvaka. Ipak, kako danas pišu njemačke novine Bild, Jurgen Klopp je pronašao novu metu, a u pitanju je golman Borussije Monchengladbach i reprezentativac Švicarske Yann Sommer, koji je impresionirao na utakmici protiv Brazila proteklog vikenda.

[su_vegas]

29-godišnjak se smatra jednim od najboljih golmana u Bundesligi, u koju je stigao 2014. godine iz Basela za devet miliona eura. Od tada je za njemački klub branio na ukupno 172 utakmice, od čega na njih 48 nije primio gol. U izvješću Bilda stoji kako bi ga čelnici Borussije Monchengladbach, sa kojom ima ugovor do 2021. godine, pustili za cifru od oko 30 miliona eura.

Pored toga, Bild navodi kako Liverpool također pokazuje interes i za golmana Werder Bremena Jirija Pavlenku. Češki reprezentativac je u Werder stigao prošle godine iz Slavije Prag u transferu vrijednom tri miliona eura, i u svojoj prvoj sezoni u Bundesligi je u ukupno 38 nastupa deset puta sačuvao svoju mrežu netaknutom. Bild ne navodi koliko bi 26-godišnjak mogao koštati, ali je sigurno da bi bio najjeftinija opcija od svih navedenih.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!