NaslovnicaVijestiKONAČNO SE OGLASIO: Eden Hazard odgovorio na špekulacije o njegovom odlasku iz...

KONAČNO SE OGLASIO: Eden Hazard odgovorio na špekulacije o njegovom odlasku iz Chelseaja!

Eden Hazard je jučer odigrao sjajno protiv Engleske na utakmici za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu, na kojoj je postigao drugi gol u pobjedi rezultatom 2-0.

Hazard želi napustiti Chelsea

U posljednjih nekoliko mjeseci mnogo je špekulacija o njegovoj budućnosti, te mogućem odlasku iz Chelseaja, a nakon utakmice dao je jako zanimljiv intervju.

[su_xbet_frahrv]

Naime, rekao je: “Nakon šest prekrasnih godina u Chelseaju možda je i vrijeme da otkrijem nešto novo. Sada, nakon završetka Svjetskog prvenstva, mogu odlučiti da li ću otići ili ostati, ali Chelsea će na kraju donijeti konačnu odluku. Znate koja je moja željena destinacija.”

Naravno, riječ je o Real Madridu, koji je prije nekoliko dana ostao bez najveće zvijezde Cristiana Ronalda, koji je i službeno nakon devet godina napustio klub, te će karijeru nastaviti u Juventusu. Hazard je u nekoliko navrata protekle sezone nagovijestio kako bi mogao otići u ‘kraljevski’ klub, a hoće li do transfera doći sada kada je Los Blancosima hitno potrebna Ronaldova zamjena, ostaje nam da vidimo u narednih mjesec i pol dana.

[su_bet365_100bonus]

On je bio jedan od najboljih igrača na ovom Svjetskom prvenstvu. Čak četiri puta na šest odigranih utakmica je proglašavan igračem utakmice, uključujući i jučerašnju protiv Engleske, te je priznao kako smatra da zaslužuje osvojiti Zlatnu loptu za najboljeg igrača prvenstva, ali i dodao da neće biti nesretan ukoliko se to ne dogodi.

“Da li sam zaslužio tu nagradu? Pravio bih se važan kad bih rekao da ju zaslužujem, ali da, mislim da ju zaslužujem zbog svojih nastupa na utakmicama. Međutim, tu je mnogo drugih igrača na ovom Svjetskom prvenstvu, a neki od njih će igrati finale sutra, tako da mi to nije važno. Ukoliko ju osvojim, bit ću jako sretan, a ukoliko ne, također ću biti sretan jer smo odigrali dobro na ovom Svjetskom prvenstvu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!