NaslovnicaVijestiKONAČNO SE OGLASIO: Evo što je Marco Asensio rekao o mogućem odlasku...

KONAČNO SE OGLASIO: Evo što je Marco Asensio rekao o mogućem odlasku u Liverpool ovog ljeta!

Već nekoliko tjedana zvijezda Real Madrida i reprezentativac Španjolske Marco Asensio se povezuje sa odlaskom iz ‘kraljevskog’ kluba. Navodno, za njega interes pokazuje finalist prošlosezonske Lige prvaka Liverpool, a on je konačno komentarisao te špekulacije.

Liverpool želi Asensija

Asensio je u septembru prošle godine potpisao novi šestogodišnji ugovor sa Los Blancosima, u kojem se nalazi nova otkupna klauzula u vrijednosti od nevjerovatnih 500 miliona eura. Međutim, uprkos sjajnom početku sezone, on se nije uspio izboriti za mjesto u početnih jedanaest, te još uvijek nije poznato da li će imati veću minutažu sljedeće sezone pod vodstvom novog trenera Juliena Lopeteguija.

[su_bet365_koeficijenti]

Na pitanje o mogućem odlasku u Liverpool, on je rekao: “Liverpool? Kad završi Svjetsko prvenstvo pričat ćemo o tome, za sada sam fokusiran na nastupe sa reprezentacijom.” Lopetegui je dobio otkaz na klupi Španjolske samo dan nakon što je otkriveno kako će preuzeti Real Madrid nakon Svjetskog prvenstva, a Marco priznaje da će s njim razgovarati o svojoj budućnosti na Santiago Bernabeuu: “Drago mi je što je Julen stigao u Real Madrid, nakon Svjetskog prvenstva ću razgovarati s njim.”

[su_games]

Liverpool je ranije ovog mjeseca doveo veznjaka Monaca i reprezentativca Brazila Fabinha, dok će u klub stići još jedan veznjak sljedećeg tjedna, a u pitanju je Naby Keita, čiji transfer je dogovoren već prošlog ljeta. Klopp je također u potrazi i za novim golmanom, kao i zamjenom za Philippea Coutinha. To je trebao biti napadač Lyona Nabil Fekir, ali je transfer propao u posljednjem trenutku zbog neuspješnih ljekarskih pregleda, unatoč tome što je već sve bilo dogovoreno. Asensio je protekle sezone u dresu Real Madrida odigrao ukupno 53 utakmice u svim takmičenjima, ali većinom je u igru ulazio sa klupe za rezervne igrače, te je postigao 11 golova i podijelio šest asistencija. On je trenutno u Rusiji sa reprezentacijom Španjolske, koja je obezbijedila učešće u osmini finala Svjetskog prvenstva, gdje će igrati protiv domaćina.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!