NaslovnicaVijestiKONTRAVERZAN TRANSFER NA POMOLU: Klub sa Old Trafforda dovodi zvijezdu Barcelone za...

KONTRAVERZAN TRANSFER NA POMOLU: Klub sa Old Trafforda dovodi zvijezdu Barcelone za 70 milijuna funti!

Kontraverzan transfer na pomolu! Klub sa Old Trafforda dovodi zvijezdu Barcelone za 70 milijuna funti! Manchester United je navodno u potjeri za napadačem Barcelone Luisom Suarezom, koji može napustiti klub ako katalonski klub dobije ponudu od 70 milijuna funti.

KONTRAVERZAN TRANSFER

Ove iznenađujuće vijesti su došle iz španjolskog Don Balona, koji tvrdi da je Suarez jedan od glavnih ciljeva Uniteda i njihove ekipe koju će ovog ljeta sigurno rekonstruisati.

Ovo ima smisla za Crvene vragove, jer Romelu Lukaku nije ispunio očekivanja na Old Traffordu, dok Suarez, unatoč svojim godinama, ostaje jedan od najboljih finišera u nogometu.

Urugvajac je nedavno napunio 32 godine, ali je još uvijek u dobroj formi za Barcelonu, postigavši 16 golova u svim natjecanjima do sada ove sezone.

Naravno, ovaj potez bi bio vrlo kontraverzan, jer je Suarez igrao osobito za velikog suparnika Uniteda u Premier ligi, Liverpool tijekom svog prethodnog boravka u Engleskoj.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!