NaslovnicaVijestiBogati PSG BEZOBRAZNO kopirao dres Real Madrida? Nova oprema koji je identična...

Bogati PSG BEZOBRAZNO kopirao dres Real Madrida? Nova oprema koji je identična dresu Reala!

Bezobrazno bogati francuski gigant PSG danas je predstavio nove klupske dresove za narednu sezonu. Tu ne bi bilo ništa čudno da novi dresovi parižana kojim je sponzor Nike, nisu kopirali dizajn dresa Reala, kojem je naravno sponzor Adidas.

Pariški div već je predstavio nove domaće dresove za sezonu 2018/19, a danas su to još uradili za gostujuću garnituru dresova. Prošle sezone boja dresa je bila u žuom izdanju, a sada će biti zamijenjena potpuno bijelom bojom, koja je ljubiteljima nogometa poznata posebno u ovom dizajnu koji ima PSG. Posebno su glasni i ljuti fanovi Reala.

>> OVAJ ČOVJEK IMA PETLJU: Sa ovo izjavom PODIJELIO nogometnu JAVNOST!

PSG je u potpunosti ako se usuđujemo reći kopirao garnituru dresova Reala za novu sezonu. Osim istog sponzora, Fly Emirates piše na prednjoj strani dresa Reala i PSG-a, crnih linija na rukavima dresovi također imaju sličan ovratnik s gumbom.

[su_bonus]

Više možete vidjeti na donjoj slici, na kojoj su oba dresa. Lijevo je od PSG-a, a od Reala, koji ga je javno predstavio prije nekoliko tjedana, na drsnoj strani. Sličnost je očigledna, zar ne? Naravno da u PSG-u nisu krivi za ovaj gaf, ali svakako jesu u Nikeu čiji bi dizajneri u budućnosti mogli ubaciti više kreatinosti u nove dresove.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!