NaslovnicaVijestiOVAJ ČOVJEK IMA PETLJU: Sa ovo izjavom PODIJELIO nogometnu JAVNOST!

OVAJ ČOVJEK IMA PETLJU: Sa ovo izjavom PODIJELIO nogometnu JAVNOST!

“Je li on lud ili je ipak previše pametan?” Prema najnovijem priopćenju njemačkog stručnjaka kojeg želi “pola Europe”, ipak se može zaključiti da je pametan.

Trener Hoffenheima Julian Nagelsmann već je interesantan za mnoge divove europskog nogometa sa svojim znanjem. No, stručnjak, koji je proslavio 31. rođendan u ponedjeljak, ne izgleda kao da će mu će njegova slava udariti u glavu, štoviše, ostaje čvrsto na tlu.

On govori o uspjesima koje postiže s Hoffenheimom. S njim je osvojio treće mjesto u njemačkoj Bundesligi u prethodnoj sezoni i vodit će momčad ovaj put u grupnoj fazi Lige prvaka. Istina je da je Naigelsmann već pristao voditi Leipzig od sljedeće sezone, ali…

> > Bonucci u Juventusu?! Marotta odgovorio na špekulacije i IZNENADIO fanove Stare Dame!

I ponuda Reala je došla na njegovu adresu, ali je mladi stručnjak ju je odlučno odbio. Mnogi su mislili da to nije istina, no objašnjenje koje je dao mladi stručnjak impresioniralo je gotovo sve.

[su_bet365_100_bonus]

„Zvali su me iz Real Madrida, koliko bi ljudi moglo spustiti slušalicu njima. To je najveći klub na svijetu,?” rekao je Nagelsmann, te je objasnio svoju odluku: „Ja sam star tek 31 godinu, tako da još moram učiti. Nisam želio napustiti Njemačku. Ako se moja karijera bude razvijala normalno, vjerojatno ću opet imati priliku voditi tako veliki klub. Tu su i obiteljski razlozi, trenutno mi se ne uklapa sada otići u inozemstvo. Veliki problem u današnjem društvu predstavlja novac, jer čnimo sve kako bi se primanjapovećala . Sve se vrti oko činjenice da imate više od svog susjeda, veći automobil, više novca na bankovnom računu, veću kuću … ne želim biti takav” objasnio je smirenim glasom Nagelsmann.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!