NaslovnicaVijestiBonucci u Juventusu?! Marotta odgovorio na špekulacije i IZNENADIO fanove Stare Dame!

Bonucci u Juventusu?! Marotta odgovorio na špekulacije i IZNENADIO fanove Stare Dame!

Juventusov generalni direktor Beppe Marotta javno je priznao da je bivši branič Juventusa, Leonardo Bonucci, samo godinu dana nakon njegova transfera u Milan, izrazio želju da se vrati u ekipu Juventusa. Stara Dama mu to želi i omogućiti.

Bonucci u Juventusu

Prošlog ljeta Leonardo Bonucci u potpunosti je šokirao talijansku ali i svjetsku nogometnu javnost a prije svega, navijače Juventusa kada je potpisao za ekipu Milana za 40 milijuna eura. Godinu dana kasnije, situacija je takva da se Bonucci želi vratiti nazad Staroj dami, a špekulacije je javno potvrdio i generalni direktor kluba Beppe Marotta.

>> Reprezentativac Njemačke i bivši nogometaš Chelseaja IZNENADIO odlukom da potpiše za OVAJ klub!

“Leonardo se želi vratiti k nama i želimo mu ispuniti tu želju”, rekao je on i nastavio: “Pokušavamo ponuditi Milanu Higuaina, ali bez uspjeha. Što se tiče prodaje Higuaina u Chelsea, zainteresirani su, ali to nije lagan proces dok Mattia Caldara, naravno nije na prodaju “, otkrio je Marotta, a sve to je prenio portal TopCalcio24, a njegove izjave prenijeli su i ostali veliki mediji.

[su_live_koeficijenti]

Navijači Juventusa koji su prošle godine palili dresove Bonuccija ne slažu se sa ovom idejom i strogo su protiv povratka Bonuccija kojeg su proglasili izdajicom. Leo je potpisao za Milan u sklopu velikog projekta kineskih vlasnika, koji je kasnije propao.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!