NaslovnicaVijestiReprezentativac Njemačke i bivši nogometaš Chelseaja IZNENADIO odlukom da potpiše za OVAJ...

Reprezentativac Njemačke i bivši nogometaš Chelseaja IZNENADIO odlukom da potpiše za OVAJ klub!

Njemački napadač i povremeni reprezentativac ove državem, napustio je svoj sadašnji klub i otišao u Englesku. Nakon provedene dvije neuspješne godine u ekipi Borussie iz Dortmunda, osvajač svjetskog prvenstvaa 2014. vratio se u London gdje je već igrao ali za ekipu Chelseaja.

bivši nogometaš Chelseaja

Posljednjih godina Andre Schurrle imao je puno problema s ozljedama, pa njegove predstave u ekipi  Borussie iz Dortmunda nisu bile onakve kakve su očekivali čelnici ovog kluba. U njemačkoj Bundesligi, 27-godišnji napadač u posljednjoj sezoni odigrao  je samo 18 utakmica za Dortmund, zbog čega nije dobio poziv u njemačku reprezentaciju u kojoj je bio standardni član i koja je razočarala na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

>> MOURINHO ĆE OVIM TRANSFEROM OBORITI REKORD: Na Old Trafford stiže iznenadno pojačanje!

Schurrle, bivši nogometaš Wolfsburga i Chelseaja, sada se vraća u englesku Premier ligu. Prihvatio je ponudu prvog kluba koji mu je ponudio saradnju a sudbina je željela da to ponovo bude London, ovoga puta ekipa Fulhamaa. Londonski klub dogovorio se s Borussijom za dvogodišnju posudbu pobjedniga Svjetskog prvenstva  2014. godine.

[su_bet365_100_bonus]

U kaarijeri Schurlle je igrao još za Mainz, a pravu nogometnu afirmaciju stekao je u Leverkusenu koji ga je prodao u Chelsea za koji je odigrao 65 utakmica i postigao 14 golova. Nakon toga uslijedio je povratak u Njemačku u Wolfsburg, a zatim i Dotmund gdje se i nije baš naigrao.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!