NaslovnicaVijestiMOURINHO ĆE OVIM TRANSFEROM OBORITI REKORD: Na Old Trafford stiže iznenadno pojačanje!

MOURINHO ĆE OVIM TRANSFEROM OBORITI REKORD: Na Old Trafford stiže iznenadno pojačanje!

Mourinho će ovim transferom oboriti rekord. Na Old Trafford stiže iznenadno pojačanje! Manchester Unitedov menadžer Jose Mourinho navodno želi pojačati svoje obrambene opcije ovog ljeta, a rješenje tih opcija je Leicester Cityjev Harry Maguire.

MOURINHO ĆE OVIM

Crveni vragovi su naizgled popunjeni u tom dijelu terena s obzirom da portugalski taktičar već može pozivati kritičare Chris Smallinga, Phil Jonesa, Eric Baillyja, Victor Lindelofa i Marcosa Rojoa.

Ipak, čini se kao da želi dodati kvalitetu u njegovoj zadnjoj liniji, dok još i The Sun tvrdi da će Manchester United potrošiti 60 milijuna funti kako bi stekao uslige Maguirea.

[su_bet365_koeficijenti]

25-godišnjak je nedvojbeno impresionirao tijekom svog vremena u Hull Cityju do svoje čarolije sa Lisicama, dok je postao i zvijezda engleske reprezentacije na Svjestkom prvenstvu u Rusiji ovog ljeta.

Bez obzira da li je sposoban napraviti taj sljedeći korak u kvaliteti kako bi igrao na najvećim pozornicama na najvišoj razini kluba, Manchester United ga ipak želi, a Mourinho je naizgled uvjeren da će se ovaj transfer dogoditi.

Ukoliko bi dogovor od 60 milijuna funti prošao, branič će postati najskuplji britanski branič svih vremena, a The Guardian primjećuje da Kyle Walker trenutačno drži tu titulu sa 53 milijuna funti kada je otišao u Manchester City u 2017. godini.

[su_bet365_100bonus]

Uzevši u obzir Maguireovu obrambenu čvrstoću, fizičku prisutnost, kvalitetu u posjedu i prijetnje napadima, mogao bi biti zgodan dodatak za Manchester United, iako bi zasigurno imao žestoku konkurenciju za mjesta u obrani.

Ipak, ako ga United potpiše, bit će potrebna znatna naknada kako bi ga odvojili od King Power stadiona, no na temlju gore navedenog izvješća, čini se da Mourinho ovo neće ostaviti po strani.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!