NaslovnicaVijestiKoristi svoju popularnost: Da li je Henry ubijedio još jedno veliko ime...

Koristi svoju popularnost: Da li je Henry ubijedio još jedno veliko ime na dolazak u Monaco?!

Trener Monaco Thierry Henry već je iskoristio svoj renome za uspješno obavljeni transfer Cesca Fabregasa, ali se u ponedjeljak očekuje da će u Monte Carlu ponovno objaviti jedan veliki transfer.

Monako se nalazi na teškoj poziciji u domaćem prvenstvu, u kojem nakon polovice sezone zauzimaju pretposljednje mjesto na ljestvici, sa kojeg će pokušati pobjeći kupovinom zvučnih pojačanja.

Transfer glasine: Kagawa napušta Dortmund, Marquinhos dobio ponudu iz Španije, Barca i Arsenal započeli pregovore

Usprkos ozbiljnoj opasnosti od pada u drugoj francuskoj ligi, klub iz Kneževine uspio je uvjeriti španjolsku zvijezdu Cesca Fabregasa na dolazak u klub, a francuski mediji izvijestili su kako će u ponedjeljak tim također pojačati belgijski reprezentativni napadač Michy Batshuayi, na kojeg Valencia više ne računa.

Batshuayi je formalno još uvijek član Chelseaja, ali nakon loše polovice španjolske sezone, šišmiši više ne računaju na njega i već traže novoog napadača na tržištu. Očekuje se da će Batshuayi igrati sa statusom posuđenog igrača u Monaku do kraja sezone nakon čega će klub iz Kneževine biti obavezan da otkupi njegov ugovor.

Batshuayi je u Chelsea stigao iz Marseillea ali u londonskom klubu nikada nije dobio pravu priliku. Prošle sezone je drugi dio prvenstva bio posuđen u ekipi Dortmunda gdje je pokazao o kakvom napadaču se zapravo radi.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!