NaslovnicaVijestiKORONA VIRUS: Bivši predsjednik Real Madrida se bori za život!

KORONA VIRUS: Bivši predsjednik Real Madrida se bori za život!

Prije Florentina Pereza, Real Madrid je čekao europski uspjeh više od 20 godina. Pereza je s prekidom posta dočekao njegov prethodnik Lorenzo Sanz, koji se sada razbolio od novog virusa i bori se za svoj život.

Koronavirusna infekcija može biti kobna. Plaši se obitelj bivšeg predsjednika Reala Lorenza Sanza, koji je u bolnicu primljen sa simptomima infekcije, osobito groznicom. Sanz se trenutno nalazi na jedinici intenzivne njege.

Ovo je Tim godine u Premier ligi ako se ona ne nastavi zbog koronavirusa!

Sa šezdeset šest godina Sanz spada u skupinu rizičnih bolesnika.

Od 1995. do 2000. Sanz je bio predsjednik madridskog Reala. Prije toga bio je direktor kluba deset godina. Zanimljivo je primijetiti da je vlastitim sredstvima doveo u klub tada izuzetno vruće igrače Predraga Mijatovića i Davora Šukera. Sanz je prekino sušu Europskog kupa ili Lige prvaka Real Madrida nakon više od 20 godina, a pod njegovim je vodstvom bio dva puta najbolji u Europi.

Sanz je također neko vrijeme bio vlasnik Malage, ali je prodao investitorima iz Katara.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!