NaslovnicaVijestiKorona virus im nije pokvario planove: Real Madrid uskoro šalje ponudu od...

Korona virus im nije pokvario planove: Real Madrid uskoro šalje ponudu od 80 miliona eura za sjajnog veznjaka!

Još uvijek nije u potpunosti jasno kolika će biti odšteta za ovaj transfer, jer cijena sa kojom se koketira datira jođ iz vremena prije korona virusa. Sigurno je da je Real Madrid zainteresiran za reprezentativca Španije iz Napolija, tvrdi njegov agent.

Real Madrid kupuje

Fabian Ruiz iz Španjolske dobrim igrama ove sezone polako postaje prevelik zalogaj za Napoli, koji će teško odoliti napadima velikana iz Španije. Na tržištu vlada veliko zanimanje za ovog veznjaka. 24-godišnjak, bivši nogometaš Betisa i Elchea, u Italiji je od 2018. godine, a čini se da čeka povratak u španjolsku La ligu.

Džaba im silni novci: Uprava kluba zabranila nogometašima Bayerna da kupuju skupe automobile!

Njegov agent Alvaro Torres također nagovještava to, čak otkrivajući da je za Ruiza zainteresiran Real Madrid.

“Nije tajna da postoji veliko zanimanje za Fabiana Ruiza. On igra na visokoj razini već tri godine. Istina je da je Real Madrid jedan od zainteresiranih klubova. Već smo rekli ljudima Napolija da uskoro napušta klub”, rekao je Torres.

Napoli je svog Španjolca procijenio na čak 80 milijuna eura, ali ta je procjena prije trenutne krize. Kako će biti nakon koronavirusa, da li će cijena drastično pasti? Da li će Napoli pristati na prodaju?

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!