NaslovnicaVijestiKosovo tužilo Srbiju UEFA-i zbog slavlja nakon pobjede protiv Portugala!

Kosovo tužilo Srbiju UEFA-i zbog slavlja nakon pobjede protiv Portugala!

Nogometni savez Kosova će tužiti Srbiju UEFA-i zbog načina na koji su njihovi igrači proslavili pobjedu protiv Portugala u odlučujućoj utakmici koja ih je odvela na Svjetsko Prvenstvo, pišu srpski mediji.

Kao glavne razloge tome navode podizanje tri prsta, gdje postoje fotografije na kojima se vidi kako srpski reprezentativci slave baš na taj način. Na toj slici se nalaze Nemanja Radonjić, Stefan Mitrović i Dušan Vlahović.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kosovo također smatra da je pjevanje pjesme ‘Veseli se, srpski narode’ također sporno, jer je naziv pjesme završio na majcama srpskih nogometaša.

Sporan je taj stih “Nek se sprski barjak vije, od Prizrena do Rumije’, a radi se o gradovima koji pripadaju Kosovu i Crnoj Gori.

Nastavljaju se svađe na relaciji Srbija – Kosovo, nakon što je prije mjesec dana nogometni savez Srbije reagirao na intervju Xherdana Shaqirija koji je u tom trenuku nosio jaknu Oslobodilačke vojske Kosova.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!