NaslovnicaVijestiKoštaju pet miliona, a idu na Svjetsko prvenstvo

Koštaju pet miliona, a idu na Svjetsko prvenstvo

Narednog ljeta će se održati Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Koštaju pet miliona samo, a plasirali su se na veliki Mundijal, koji se održava svake četri godine.

Koštaju pet miliona

Dolaze na Mundijal reprezentacije koje imaju velika svjetska imena, te su favoriti za osvajanje Mundijala, a to su Engleska, Brazil Španija, Njemačka…

Igrači Brazila koštaju oko 671. milion eura, kako prenosi Transfermarket. Brazilci su među glavnim favoritima za osvajnje Svjetsko prvensta.

Poslije Brazila, najskuplju reprezentciju ima Španija čiji igrači vrijede 645 miliona eura, pa Francuzi sa 635 miliona eura, Njemačka 636 miliona eura.

Igrači Argentine koštaju 525 miliona eura, poslije njih dolazi reprezentacija Engleske koja košta 339 miliona eura, Hrvatska 294 miliona eura, te Portugal 279 miliona eura.

Na dnu tabele su Kostarika, čija se vrijednost procjenjuje na 21 miliona eura, igrači Saudijske Arabije koštaju 18 miliona eura, posljednja je Panama, koji je najjeftinija reprezentacija na Mundijalu, oni koštaju tek 5 miliona eura, u prosjeku svaki igrač košta 250 hiljada.

Panama da će teško uspjeti napraviti šta na Svjetskom prvenstvu, ali se oni nose s izrekom da ne igraju milion, nego igrači.

The Guardin je objavio svoj spisak favorita sa osvajanje Svjetsko prvensta koje se održava u Rusiji, a mnogi su se složili sa njihovim mišljenjem. Kako Guardin prenosi po njima šansi ima najviše Njemačka.

Njemačka je aktuelni svjetski prvak, a selektor Njemačke Joachim Low može postati prvi trener, kojem je za rukom pošlo da dva puta osvoji Svjetsko prvensto, poslije selektora Pozza, koji je vodio Italiju 1934. i 1938. godine.

Ovo je cijeli spisak Guardiana za favorite za osvajanje Mundijala: 1. Njemačka; 2. Brazil; 3. Španija; 4. Francuska; 5. Belgija; 6. Portugal; 7. Nigerija; 8. Poljska; 9. Argentina; 10. Urugvaj; 11. Mekisko; 12. Island; 13. Hrvatska; 14. Engleska; 15. Senegal; 16. Švedska; 17. Danska; 18. Maroko; 19. Srbija; 20. Kolumbija; 21. Egipat; 22. Švicarska; 23. Peru; 24. Rusija; 25. Kostarika; 26. Iran; 27. Japan; 28. Tunis; 29. Južna Koreja; 30. Panama; 31. Saudijska Arabija; 32. Australija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!