NaslovnicaVijestiKoštao Ajaxa Lige prvaka i 11.3 milijuna eura: Sudac priznao da je...

Koštao Ajaxa Lige prvaka i 11.3 milijuna eura: Sudac priznao da je napravio greške tijekom utakmice Ajaxa protiv Chelseaja u Ligi prvaka!

Problem sa VAR-om je uvijek postojao, pogotovo ako se ispostavilo da su donesene pogrešne odluke, a ovo bi mogao biti jedan od prvih primjera priznanja krivnje.

Koštao Ajaxa

Doduše, nismo to saznali direktno od suca, ali nizozemski Telegraaf prenosi da je sudac UEFA-e priznao da je došlo do grešaka u remiju (4-4) između Chelseaja i Ajaxa u Ligi prvaka ove sezone.

Čini se da se održalo okupljanje sudaca na kojem su razgovarali i pregledali više utakmica i odluka, a ovo je jedna od njih.

To je još teže podnijeti kada nam priznaju da su te oduke negativno utjecale na Ajax, a vjerojatno bi se drugačije kvalificirali. To znači da će propustiti najmanje 11.3 milijuna eura nagradnog fonda zbog toga što nisu uspjeli proći dalje.

Izvještaji također sugeriraju da se preispituju različite VAR odluke, tako da bi više klubova moglo da se buni, ako vide da su izgubili utakmicu zbog neke pogrešne odluke.

Čini se da je odluka da se dosudi penal, te crveni karton Joelu Veltmanu bila pogrešna, jer navode kako bi suci koji su pregledali taj snimak ponovno, poništili prekršaj da mogu u ovom trenutku.

Veliki je problem što se mnogi prekšraji još uvijek presuđuju i ne mogu biti potpuno isti cijelo vrijeme, ali nadamo se da će ovo pomoći da se izvade iz nedosljednosti i učine nogomet fer igrom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!