NaslovnicaVijestiKOVAČIĆ POHVALIO LEGENDU UNITEDA: Još uvijek gledam njegove poteze i pokušavam naučiti...

KOVAČIĆ POHVALIO LEGENDU UNITEDA: Još uvijek gledam njegove poteze i pokušavam naučiti nešto novo!

Novi veznjak Chelseaja Mateo Kovačić priznao je kako još uvijek redovno na youtubeu gleda videe legende velikog rivala Manchester Uniteda Paula Scholesa, te pokušava naučiti nešto novo.

Kovačić pohvalio Scholesa

Hrvatski reprezentativac, koji je u ljetnom prelaznom roku stigao na Stamford Bridge na jednogodišnju posudbu iz Real Madrida, dodao je kako je Scholes po njegovom mišljenju najbolji veznjak u povijesti nogometa.

[su_bet365_koeficijenti]

U intervjuu za engleske novine The Sun on je rekao: “Svaki igrač mora biti svoj, ali za mene je Scholes jedan od najboljih igrača u povijesti nogometa. Bio je nevjerovatan, još uvijek uživam gledajući njegove videe na youtubeu kako bih naučio nešto novo. On je imao sve, bio je moderni veznjak, postizao je golove, vraćao se u obranu, uklizavao. Ne želim kopirati ničiji način igre, ali volim gledati Scholesa. Također gledam i druge igrače kako bih vidio što mogu učiniti bolje na terenu, igrače kao što su Luka Modrić i Andres Iniesta.”

24-godišnjak je skupio pet nastupa u dresu ‘Plavaca’ ove sezone, ali još uvijek mu nije osigurano mjesto u početnih jedanaest Sarrijevog tima. Kovačić je u posljednje tri sezone postigao samo osam golova za klubove i reprezentaciju, te priznaje kako je to dio igre koji mora poboljšati: “To je problem u mojoj karijeri, ne postižem dovoljno golova, i to je nešto što moram poboljšati.”

On je ranije ovog tjedna priznao kako je njegov suigrač u novom klubu Eden Hazard trenutno među tri najbolja igrača na svijetu. Belgijski reprezentativac je impresionirao na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, te je tu formu prenio i u dres Chelseaja, gdje također impresionira u novoj sezoni, u kojoj je u pet odigranih utakmica već postigao pet golova i podijelio dvije asistencije. Mateo je o njemu rekao: “Eden je jako dobar. Nisam znao da je ovako dobar. Očito je da sam znao da je sjajan igrač, ali sada kada ga imam priliku gledati svaki dan, on je stvarno nevjerovatan. Za mene je u ovom trenutku među tri najbolja igrača na svijetu, tako da uživam igrati s njim.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!