NaslovnicaVijestiKOVAČIĆ SE NAŠALIO: Liverpool neće osvojiti Premier ligu jer imaju njega u...

KOVAČIĆ SE NAŠALIO: Liverpool neće osvojiti Premier ligu jer imaju njega u timu!

Da je netko Jurgenu Kloppu prije početka nove sezone rekao kako će njegov tim osvojiti 30 bodova iz prvih 12 utakmica u Premier ligi, zasigurno bi očekivao kako bi u tom slučaju bili vodeći na tabeli. Nakon što su ‘Redsi’ u nedjelju savladali Fulham rezultatom 2-0, Klopp je u intervjuu za BT Sport rekao: “Ovo je dobar rezultat i imamo 30 bodova, što je savršeno.” Međutim, i dalje je Manchester City ispred njih, te ima dva boda više, nakon što su slavili u deset od tih dvanaest odigranih utakmica.

Kovačić se našalio na račun Lovrena

‘Građani’ su prošle sezone osvojili titulu sa rekordnih 100 bodova, te su i ove sezone vodeći favoriti. Ipak, jedan čovjek smatra kako oni nisu glavna prijetnja Liverpoolu ove sezone. Riječ je o veznjaku Chelseaja Mateu Kovačiću, koji se našalio da Liverpool neće postati prvak zbog toga što ima njegovog sunarodnjaka Dejana Lovrena u timu. “Liverpool neće biti prvak Premier lige. Zašto? Pa zato što imaju Dejana Lovrena”, rekao je Mateo kroz šalu.

Baš poput Liverpoola i Manchester Cityja, i njegov Chelsea, gdje se trenutno nalazi na posudbi iz Real Madrida, je također sjajno krenuo u sezonu pod vodstvom novog trenera Maurizija Sarrija, koji je proteklog ljeta na Stamford Bridgeu zamijenio svog sunarodnjaka Antonija Contea. ‘Plavci’ se nalaze na trećem mjestu sa 28 osvojenih bodova, te su još uvijek neporaženi.

Otkako je stigao u londonski klub, Kovačić je odigrao ukupno 15 utakmica u svim takmičenjima, na kojima je podijelio jednu asistenciju. On je trenutno zajedno sa Lovrenom na okupljanju reprezentacije, a ‘Vatrene’ očekuje odlučujući tjedan u Ligi nacija, odnosno susreti protiv Španjolske i Engleske. Nakon dvije odigrane utakmice, izabranici Zlatka Dalića imaju samo jedan osvojen bod, te ukoliko izbjegnu poraz protiv Španjolske u četvrtak, na što je koeficijent 1,72, konačan poredak u toj skupini će zavisiti od njihovog susreta protiv Engleske na Wembleyu.

=> Bet365 kladionica trenutno daje bonus kredite za nove igrače, te nema manipulativni trošak i porez na dobitak… OTVORI BET365 RAČUN I KLADI SE NA PONUĐENU OKLADU!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!