NaslovnicaVijestiKraj reprezentativnih karijera: Joachim Low prekrižio tri zvijezde Bayerna

Kraj reprezentativnih karijera: Joachim Low prekrižio tri zvijezde Bayerna

Njemački trener Joachim Low pokazao je veliku hrabrost te povukao potez koji su u Njemačkoj mnogi priželjkivali ali koji niko nije očekivao. Otišao je u München i rekao trojici zvjezda Bayerna da više ne računa na njih.

Joachim Low napravio

Danas je njemački nogomet primio vijesti koje se nisu očekivale, bar ne u skorije vrijeme. Joachim Low, napravio je vrlo hrabar korak prije početka kvalifikacija za Euro 2020 godine, te je otpisa tri vrlo važna igrača u prošlosti, ali i člana ekipe Njemačke iz 2014. godine kada su postali prvaci svijeta.

Da li će im on pomoći u lovu na trofeje? Jurgen Klopp i Liverpool uskoro dobijaju veliko, ogromno pojačanje!

Mats Hummels, Thomas Muller i Jerome Boateng, sve sami iskusni nogometaši i dugogodišnji igrači Bayerna više nisu u njegovim planovima.

“Želimo držati korak s vremenom i nastaviti sa promjenama. Jerome Boateng, Mats Hummels i Thomas Muller više neće nastupati s nacionalnom selekcijom. Ovu odluku sam donio nakon osobnog razgovora sa igračima i menadžerima u Bayernu. Želimo postaviti temelje za budućnost, i želimo timu dati novi izgled” rekao je Low, koji ima punu podršku Njemačkog nogometnog saveza (DFB) i jasvnosti u Njemačkoj za obnovu reprezentacije i zahvalio igračima na njihovom dosadašnjem doprinosu reprezentaciji.

Muller je odigrao 100 utakmica za Njemačku, Boateng 76 i Hummels 70.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!