NaslovnicaVijestiKraj svih nagađanja! Poznato gdje će Cristiano Ronaldo nastaviti svoju karijeru!

Kraj svih nagađanja! Poznato gdje će Cristiano Ronaldo nastaviti svoju karijeru!

Jedan od najboljih nogometaša na svijetu danas ali i u zadnjih desetak godina, te zasigurno možda i najbogatiji nogometaš na svijetu, konačno je završio sva nagađanja oko nastavka njegove karijere.

Ronaldo otkrio

U vrijeme pandemije, Cristiano Ronaldo često se u medijima selio po drugim klubovima. Portugalac ima ugovor s talijanskim prvakom Juventusom do kraja sezone 2021/22, ali mnogi su ga več od naredne sezone vidjeli u francuskom PSG-u, neki i na Otoku, gdje su ga povezivali sa povratkom u Manchester United, opet su ga drugi vidjeli ponovo u Real Madridu…

Samo jedan igrač sa naših prostora: Ugledni nogometni magazin odabrao 25 najboljih nogometaša u posljednjih 25 godina!

Sada su prema talijanskoj web stranici Tuttosport sva nagađanja gotova. Ronaldo je odgovornim ljudima Juventusa dao riječ da će završiti ugovor s talijanskim gigantom koji važi do kraja sezone 2021/2022.

Na kraju ugovora napunit će 37 godina, što bi moglo značiti i kraj njegove karijere ili će karijeru nastaviti u MLS ligi kao što je to već ranije i govorio. Navodno bi njegova iduća destinacija ali i destinacije Messija trebao biti Inter iz Miamia.

Ronaldo je u dresu Juventusa odigrao 75 utakmica i već je postigao 53 pogodka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!