NaslovnicaVijestiKRALJ OZLJEDA: Ovog igrača ozljede jednostavno ne zaobilaze!

KRALJ OZLJEDA: Ovog igrača ozljede jednostavno ne zaobilaze!

Arsenal je ponovno shrvan ozljedama, pogotovo nakon što se u sinoćnjoj utakmici protiv Norwicha ozlijedio njihov ponajbolji igrač Alexis Sanchez. No, nije ovo prvi puta da kriza ozljeda vlada na Emiratesu. Bilo je i gorih trenutaka…

OIR_resizer

Abou Diaby veći dio svoje karijere dok je igrao u Arsenalu bio je ozlijeđen, upisao je samo dva nastupa u prošle dvije godine u klubu zbog konzistentnih ozljeda. Bilo bi smiješno da nije žalosno.

Sa 29 godina na leđima, Francuz se vratio kući – potpisao je za Marseille. Za Marseille još nije ni debitirao, a pretpostavlja se kako će ga novonastala ozljeda pratiti cijelu sezonu.

“Volio bih pričati o njegovim sposobnostima – no, to nije moguće. Nadam se da ću jednog dana za to imati priliku, zaslužuje to”, rekao je trener Michel.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

Arsenal je imao velike planove sa Diabyjem, kada je kao mladić doveden iz Aucerrea, no njegova karijera zaustavljena je zbog brojnih ozljeda koje su pogađale u devet godina koliko je proveo u klubu. Za to vrijeme upisao je samo 125 nastupa!

Iskreno se nadamo da će jednog dana ponovno biti zdrav te da će moći konzistentno igrati.

Neki pak smatraju da se Diabyju neda igrati, pa da izmišlja ozljede… U nogometnoj povijesti već smo imali jedan takav slučaj.

NAJVEĆI NOGOMETNI PREVARANT: GODINAMA IGRAO ZA VELIKE KLUBOVE, NIKADA NIJE DAO GOL

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!