NaslovnicaVijestiKRALJEVSKI KLUB DOBIO ZLATNU ŠANSU: Zvijezda od 80 milijuna eura se ponudila...

KRALJEVSKI KLUB DOBIO ZLATNU ŠANSU: Zvijezda od 80 milijuna eura se ponudila Real Madridu!

Kraljevski klub dobio zlatnu šansu! Zvijezda od 80 milijuna eura se ponudila Real Madridu! Real Madrid je, kako se izvješćuje, dobio zlatnu priliku da pobijedi Chelseaja i Liverpoola u potpisivanju Lyonovog veznjaka Nabil Fekira.

Kraljevski klub

Prema pisanu Don Balona, nastupi francuskog internacionalca za Lyon u posljednjih nekoliko godina su doveli do interesa Chelseaja i Liverpoola, kao i Manchester Cityja, koji su se pridružili lovu na veznjaka, a predsjednik Lyona je ocijenio igrača na 80 milijuna eura.

Međutim, čini se da bi Real Madrid mogao pobijediti u utrci za potpisivanje 25-godišnjaka, jer se u izvješću također navodi kako je Fekir ponudio svoj potpis Los Blancosima, nešto što će smetati Chelseaju i Liverpoolu.

Posljednjih 18 mjeseci Fekir je u promjenjivoj formi u Lyonu, a veznjak je uspio postići 30 golova i 12 asistencija od poečtka prošle sezone na svim natjecanjima u Ligue 1.

Moglo bi ovo biti mudro od Rela ukoliko budu iskoristili ovu ponudu za potpisivanje Fekira, jer ne samo da bi se dočepali kvalitetnog veznjaka, već bi se pobrinuli da Chelsea i Liverpool u budućnosti ne mogu dovesti ovog igrača.

Budući da se Marco Asensio bori za formu ove sezone, a kako je Isco u ovom trenutku naizgled na izlaznim vratima španjolske prijestolnice, Fekir bi imao lagan i slobodan put do prve postave Real Madrida, ako se oni odluče da prihvate ponudu koja im je predstavljena.

Samo će vrijeme pokazati hoće li Fekir završiti sa potpisom za Real Madrid, nešto zbog čega smo sigurni da će Chelsea i Liverpool biti vrlo nezadovoljni.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!