NaslovnicaVijestiKraljevski klub ga se mora riješiti: Zašto Real Madrid mora prodati ovu...

Kraljevski klub ga se mora riješiti: Zašto Real Madrid mora prodati ovu zvijezdu?

Španjolski list Marca je našla pet razloga zašto Real Madrid mora prodati Gareth Balea u predstojećem ljetnom prijelaznom roku.

Kraljevski klub

 

Dok se Bale pridružio Real Madridu iz Tottenhama u transferu koji je oborio sve svjetske rekorde u to vrijeme, nije uspio da ispuni očekivanja. Ozljede su spriječile njegov napredak tijekom posljednje dvije sezone, a ove sezone, Velšanin je napravio samo deset startova u La Ligi, postižući šest golova i jednu asistenciju.

Marca navodi pet razloga zašto bi najskuplji igrač u 2013. godini morao biti prodan iz Los Blancosa sljedećeg ljeta.

Prvi razlog kaže da je Real madrid sada uvjeren da je vrijeme da se prodrma momčad i gradi budućnost oko Marca Asensija. Drugo, kada vas menadžer izostavi iz momčadi, vjeruje se da to igrača poboljšava, no Bale je samo još više padao u formi.

[su_live_koeficijenti_v2]

Ozljede su također navedene kao razlog. Oni su zabranili bivšoj zvijezdi Tottenhama da igra na redovitoj bazi.

Još jedan veliki razlog je kako Bale nije uspio ispuniti sva očekivanja i ona očekivanja zbog kojih je prvobitno bio i doveden je da zamijeni Cristiana Ronalda i Karima Benzemu kako bi na kraju osvojio Zlatnu loptu. Nije se približio ispunjavanju tih nada.

Peti razlog govori o finansijama i kako je ovo najbolje vrijeme za Real Madrid da se riješe Balea.

On još uvijek ima 28 godina i Real neće dobiti 100 milijuna eura od prodaje, no ipak mogu dobiti veliki novac s obzirom na to da nije u nekoj formi i da je sklon ozljedama.

[su_no1forfootball]

Gareth Bale je svoju profesionalnu karijeru započeo u dresu Southamptona 2006. godine. Zatim 2007. godine prelazi u Tottenham. Tu provodi šest sezona nakon čega odlazi u Madrid 2013. godine.

Sa Real Madridom je tri puta osvojio titulu Lige prvaka. Bio je prvak Španjolske, a osvojio je i španjolski kup i superkup. Igrajući za Real Madrid osvojio je tri puta UEFA Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!