NaslovnicaVijestiKraljevski klub? Real Madrid mjesec dana nije zabio gola!

Kraljevski klub? Real Madrid mjesec dana nije zabio gola!

Real Madrid oborio je danas novi rekord. Real Madrid je izgubio četiri puta u posljednjih pet utakmica a da stvar bude još gora navijači već mjesec dana čekaju ne bi li njihov klub postigao pogodak. U novijoj historiji Reala ovakav niz nije zabilježen.

Problemima Reala ne nazire se kraj, a trenutni europski prvak ne liči na ekipu koja je tri godine zaredom osvajala Ligu prvaka. Svi su znali kako će odlazak Ronalda negativno uticati na ekipu ali da će u Realu biti ovako loša situacija, niko nije mogao ni zamisliti. Tako je naprimjer ekipa Reala već 465 minuta bez postignutog pogodka. Ovo je još jedno  povijesno postignuće za Real Madrid, u negativnom smislu naravno.

>> MOURINHO OTKRIO: Evo što mu je Maurizio Sarri rekao u velikoj gužvi nakon današnje utakmice!

Zadnji gol za ekipu Reala postigao je Marco Asensio, 22. septembra, a od tada je prošao jedan mjesec, uključujući i nacionalni prekid. Ipak, danas je Marcelo postigao pogodak u 72 minuti i prekinuo crni niz Reala barem što se tiče pogodaka, jer su na kraju ipak poraženi od ekipe Levantea rezultatom 2:1.

[su_bet365_app]

Julien Lopeteguiu se opasno trese stolica i za očekivati je da u narednim danima dobije otkaz a na njegovo mjesto bi trebao doći Antonio Conte ili Arsene Wenger, koji je godinama bio velika Realova želja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!