NaslovnicaVijestiKRALJEVSKI KLUB UŠAO U UTRKU: Propali transfer u Liverpool bi mogao biti...

KRALJEVSKI KLUB UŠAO U UTRKU: Propali transfer u Liverpool bi mogao biti uspješan za Real Madrid

Kraljevski klub ušao u utrku. Propali transfer u Liverpool bi mogao biti uspješan za Real Madrid. Navijači Liverpoola su imali puno razloga za sreću nakon što se otvorio ljetni prijelazni rok.

Kraljevski klub

Ne samo da su 1. srpnja pozdravili dolazak Naby Keite, ali i Fabinha također, nakon što je napravio svoj transfer za 44 milijuna funti iz Monaca.

Odlazak Emre Cana je čak došlo kao dobra vijest nakon nekoliko mjeseci špekulacija i negativnih naslova o budućnosti Nijemca.

Pridružio se Juventusu na besplatnom transferu nakon što je dogovorio 14 milijuna funti za potpisivanje – zahtjev koji Liverpool nije bio voljan dati Nijemcu.

Daljnje potpisivanje očekuje se kada se Svjetsko prvenstvo završi sljedećeg mjeseca, ali ovaj transferni rok je već nogo bolji.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Liverpool je skoro doveo Nabil Fekira iz Lyona za 53 milijuna funti samo da bi rekli ne u posljednjem trenutku zbog povijesti njegovih ozljeda.

Interes ostaje između dva kluba, iako je prošli tjedan Vinny O’Connor sa Sky Sportsa izvijestio da se ovaj transfer ne smije isključiti.

“Ono što mi je bilo rečeno tog dana jeste da bi bilo pogrešno isključiti to da se Liverpool više nikada neće vratiti po njega”, rekao je na podcastu ‘Transfer Talk’ na Sky Sportsu.

“Tu je Svjetsko prvenstvo, Liverpool ga može gledati, vidjeti kako će igrati na Svjetskom i ponovo ga posjetiti.”

“Ono što sam čuo iz Liverpoola od neslužbenog izvora je da je Liverpool stao na loptu tijekom Svjetskog prvenstva, ali još uvijek žele popuniti mjesto vitalno kreativnog područja, jer žele tu dodatnu iskru.”

[su_live_koeficijenti_v2]

Dakle, nadamo se da će Fekir ovog ljeta završiti u Liverpoolu, dok je sada Mirror pružio zanimljive izvještaje o situaciji u Francuskoj.

Real Madrid je navodno ušao u utrku kako bi potpisao Fekira nakon što je Julen Lopetegui preuzeo klub, što su loše vijesti za Liverpool.

No, unatoč interesu sa Bernabeua, tvrdi da se da je Fekir još uvijek ‘jako zainteresiran’ da se pridruži Liverpoolu i nada se da će se dogovor ostvariti.

Ovo govori sve o tome koliko daleko je Liverpool došao pod vodstvom Jurgen Kloppa, da igrači kao što je Fekir preferiraju da se pridruže njemu, a ne jednom od najvećih klubova na svijetu, realno gledajući.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!