NaslovnicaVijestiKramarić na ljeto pravi transfer karijere!

Kramarić na ljeto pravi transfer karijere!

Nevjerojatni hrvatski napadač, Andrej Kramarić igra fenomenalno za Hoffenheim za koji je postigao već 17 golova ove sezone na svim natjecanjima.

Hrvatski reprezentativac u lipnju slavi 30. rođendan pa se mnogi navijači pitaju da li je za njega vrijeme da napravi korak dalje u svojoj karijeri.

Povodom velikog interesa Bayerna u Andreja Kramarića oglasio se i Ivica Olić na službenim stranicama hrvatskog nogometnog saveza:

“Moraš otići, Bayern se ne odbija. Kramarić bi sigurno objeručke prihvatio taj transfer. Znam da on u ovom trenutku mnogo znači Hoffenheimu, ali došlo je vrijeme da napravi korak dalje u svojoj karijeri. Andrej ima klasu za veliki klub, a ne za momčad koja je u donjem dijelu tabele. Gledao sam kako izvodi penale, bez greške. Ako zabije još koji iz igre stići će i do 20 golova. Sve to radi u momčadi koja je ove sezone mnogo slabija u odnosu na prošlu. To nam govori kakav je zaista igrač.”

Na ljeto je bilo mnogo govora o njegovom transferu u Bayern, ali se to ipak nikada nije dogodilo. Međutim, vjeruje se da će Bavarci ponovo krenuti po Kramarića.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!