NaslovnicaVijestiKramarić najavio Der Klassiker: "U Bayernu su muškarčine!"

Kramarić najavio Der Klassiker: “U Bayernu su muškarčine!”

Izgleda da kako god Bayern krene novu sezonu, dobro ili loše, uvijek na kraju sustigne sve ostale timove i završi na prvoj poziciji. Bavarci su ipak najkompletnija momčad u Njemačkoj tvrdi Andrej Kramarić.

Kramarić najavio

Jučer je bilo sedam godina otkako su Bayern i Dortmund igrali finale Lige prvaka na Wembleyu. Bayern je u toj utakmici otišao do kraja i danas, sedam godina poslije, igra još jednu veliku utakmicu protiv ‘Milionera’. Ovog puta bi ulog mogao biti naslov Bundeslige.

BESPLATNIH 10€ ZA KLAĐENJE NA DER KLASSIKER! SAMO DANAS, POŽURI DOK UTAKMICA NIJE POČELA!

Ostalo je još samo sedam kola do kraja Bundeslige, a Bayern u ovom trenutku ima četiri boda prednosti, te bi pobjdom praktički osigurao naslov. Njihov najbolji igrač Robert Lewandowski je postigao 27 golova u Bundesligi i prvi je strijelac. Na drugoj strani imamo Erling Haalanda koji je postigao deset golova otkako je stigao na zimskom prijelaznom roku.

Nemojte zaboraviti da se nogomet nije igrao nešto više od dva mjeseca zbog koronavirusa.

“Što god da se dogodi, ništa još uvijek neće biti u potpunosti gotovo”, izjavio je trener Bavaraca Hansi Flick.

NAJAVA UTAKMICE DORTMUND – BAYERN

Koronavirus je možda na izdisaju, ali donijela je velike promjene u nogometu, kao i u Njemačkoj. Domaće ekipe su slavile u samo tri od 18 odigranih utakmica u dva kola od nastavka lige.

Domaćini imaju 16 % pobjeda, dok su prije pandemije imali 43.3, što znači da domaći teren više nije tolika prednost kao što je to bio slučaj prije. Gosti sada mnogo lakše dolaze do bodova.

“Navijači će posebno nedostajati Dortmundu u ovako velikoj utakmici. Taj sjajni huk sa tribina,” izjavio je Andrej Kramarić, igrač Hoffenheima koji je još uvijek ozlijeđen.

Derbi počinje u 18:30 sati a sa uživanjem ga možete pratiti na bet365 kladionici!

“Bayern je najkompletnija ekipa u Njemačkoj, a mislim da će to danas i pokazati. Oni mi izgledaju kao muškarčine, dok to u Dortmundu ne izgleda baš tako. Svjesni su u Munchenu da bi im ova pobjeda praktički osigurala naslov.”

Gledaj sve utakmice Bundeslige uživo

Evo kako gledati uživo sve utakmice Bundeslige:

  1. Otvorite bet365 račun te uzmite 100% bonusa dobrodošlice
  2. Napravi prvu uplatu kojom ostvaruješ bonus dobrodošlice te pristup live prijenosima utakmica
  3. Odaber utakmicu Budeslige po izboru i uživaj u prijenosu uživo

GLEDAJ SVE UTAKMICE BUNDESLIGE UŽIVO

Da bi gledali utakmice, članovi bet365 kladionice moraju imati sredstva na računu ili okladu postavljenu u posljednja 24 sata. 18+ | T&C’s Apply | Gamble Responsibly | Geo restrictions apply. NAPOMENA: Zemlje u kojima Livestream nije dostupan su Austrija, Njemačka, Lihtenštajn, Luksemburg i Švicarska.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!