NaslovnicaVijestiKrenula velika potrošnja Cityja u siječnju: Prvo pojačanje 54 milijuna funti -...

Krenula velika potrošnja Cityja u siječnju: Prvo pojačanje 54 milijuna funti – dovode zvijezdu iz Serije A!

Manchester City navodno prati braniča Intera, Milana Skriniara uoči potencijalnog transfera koji bi mogao biti dio velike potrošnje koju će klub ovog siječnja pokrenuti.

Krenula velika potrošnja

To je prema izvještaju Daily Mirrora, koji navodi da City vodi u utrci za Skriniara, vrhunskog igrača iz Serije A, za kojeg se također spominje da su među zainteresiranim Barcelona i Real Madrid.

City je ljeti izgubio dugogodišnjeg klupskog kapetana Vincenta Kompanyja, dok je Aymeric Laporte također većinu sezone propustio zbog ozljeda.

To se definitivno odrazilo u utrci za naslov Premier lige, gdje sada City zaostaje 14 bodova za Liverpoolom, a čini se da su na stadionu Etihad potrebna nova pojačanja.

Skriniar izgleda idealno pojačanje ako ga City uspije dovesti, mada sigurno neće biti jeftin, jer Transfermarkt tvrdi da njegova trenutna vrijednost iznosi oko 54 milijuna funti.

Slovački internacionalac izgleda kao da bi on mogao biti sjajan za bilo koji vrhunski klub, pa će se City vjerojatno suočiti s velikom konkurencijom za njega ako pokušaju da ga dovedu u ovom siječnju.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!