NaslovnicaVijestiKrilni igrač Bayern Munchena potvrdio kako bi mogao otići u PSG

Krilni igrač Bayern Munchena potvrdio kako bi mogao otići u PSG

Paris Saint-Germain je u posljednje vrijeme izgubio nekoliko sjajnih igrača iz svoje akademije, a posljednji u nizu koji će napustiti klub je Claudio Gomes, 17-godišnji veznjak, koji na kraju sezone odlazi u Manchester City.

Coman se želi vratiti u PSG

Ipak, u klubu iz francuske prijestolnice zasigurno najviše žale zbog gubitka francuskog reprezentativca Kingsleya Comana.

21-godišnjak je prošao kroz omladinsku školu Paris Saint-Germaina, te je postao najmlađi igrač u povijesti kluba kada je nastupio protiv Sochauxa 2013. godine. Tada je imao samo 16 godina, osam mjeseci i četiri dana. Međutim, u dvije sezone provedene u prvom timu Parižana, skupio je tek četiri nastupa, a po isteku ugovora prešao je u Juventus.

U klubu iz Torina ostao je tek jednu sezonu, u kojoj je ukupno odigrao 20 utakmica, te je u ljeto 2015. godine otišao u Bayern Munchen na dvogodišnju posudbu uz opciju otkupa ugovora, koju su Bavarci iskoristili i doveli ga za 21 milion eura nakon isteka posudbe. Trenutno je ugovorom vezan za Bayern Munchen do 2023. godine.

Iako priznaje da želi ostati na Allianz Areni još pet ili šest godina, francuski reprezentativac je dodao i kako želi napustiti klub u određenom trenutku karijere, te da bi se mogao vratiti u svoj bivši klub Paris Saint-Germain.

“Sigurno ostajem ovdje još pet ili šest godina. Ne mogu reći da ostajem deset godina, jer tada ću imati 31 godinu, ali sigurno je da ću ostati ovdje dugo vremena”, rekao je Coman u intervjuu za njemačke novine Bild.

[su_bonus]

“Ukoliko napustim Bayern Munchen u određenom trenutku, onda bih morao otići u još veći klub, a takav klub ne postoji. Postoji samo jedna opcija, povratak u moj omiljeni klub Paris Saint-Germain, u kojem sam igrao dugo vremena.”

Coman je ove sezone ukupno skupio 26 nastupa u dresu Bavaraca, te je postigao četiri gola. S obzirom da igra na krilnim pozicijama, ima priliku učiti od jednih od najboljih igrača svih vremena na tim pozicijama, od Arjena Robbena i Francka Riberyja, za koje kaže kako su mu dosta pomogli.

“Franck mi uvijek pomaže, uvijek mi daje savjete kako bih se poboljšao. On je timski igrač, želi da tim uspije. Ne vidim ga kao konkurenciju, on je moj suigrač, a također mogu igrati i na desnom krilu, gdje igra i Arjen Robben. Nas trojica se dobro slažemo.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!