NaslovnicaVijestiKrilni igrač Lutona tvrdi da je u top formi zahvaljujući neobičnoj namirnici:...

Krilni igrač Lutona tvrdi da je u top formi zahvaljujući neobičnoj namirnici: One su jedan od najboljih prirodnih izvora kolagena

Andros Townsend, 32-godišnji krilni igrač, trenutno nastupa za Luton. Tijekom cijele prošle sezone patio je od ozbiljnih problema s koljenom, zbog čega je napustio Everton i prešao u redove novog prvoligaša. Sada se suočava s manjom konkurencijom, ali je ulog velik – borba za ostanak u Premier ligi.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Pokušavajući riješiti probleme s koljenom i poboljšati svoje zdravstveno stanje i formu, tražio je načine za ubrzanje oporavka od ozljeda. Glavni fokus bio mu je smanjiti vrijeme potrebno za oporavak. Tvrdi da je postigao uspjeh počevši redovito konzumirati kokošje nogice.

“One su jedan od najboljih prirodnih izvora kolagena. Okus je isti kao krilca. Nema puno mesa, ali zato ima puno hrskavice oko kosti i fine kožice. Jako je fino. U Kini, Južnoj Africi i Portugalu je to uobičajeno jelo. Bacim ih 20 minuta na paru i to je to. Znam samo da imam 32 godine i da dvije godine nisam igrao, a osjećam se fantastično”, Townsend je rekao za BBC i dodao:

“Kada sam imao 27, 28 i bio u najboljim godinama, trebalo mi je dugo da se oporavim nakon utakmica. Ostatak tjedna sam se mučio. Sada se osjećam puno svježije i spreman sam već u ponedjeljak. Ne znam zašto, ali rekao bih da je do toga što se puno tih malih stvari zbroji u jednu.”

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!