NaslovnicaVijestiKrizni sastanak članica UEFA-e: Danas pada odluka, šta će se desiti sa...

Krizni sastanak članica UEFA-e: Danas pada odluka, šta će se desiti sa nogometom u Evropi?

Kako spasiti sezonu? To će biti glavna tema današnjeg velikog virtualnog sastanka Europske nogometne federacije (UEFA) i njezinih članica. Što će biti s Ligom prvaka, Ligom Europe i Europskim prvenstvom? Očekujemo odgovore.

Europska nogometna federacija (UEFA) danas će donijeti svoje odluke za ostatak ove sezone. 55 nogometnih saveza, kao i ostali važni članovi, sudjelovat će na posebnoj video konferenciji, a sve je cilj da se nađe najbolje rješenje za kraj ove sezone. Sastanak je sazvao predsjednik UEFA-e Aleksandar Čeferin. Operativno, traženje rješenja vodi direktor UEFA-ine konkurencije Giorgio Marchetti.

O čemu će biti riječ?
Posljednjih dana u medijima se dosta spekuliralo o mogućim scenarijima za pojedine lige, ali posebno za Ligu prvaka, Ligu Europe i posebno Europsko prvenstvo. Danas, iako to nije potrebno, možda već imamo prva rješenja, ali naravno, potreban je konsenzus sudionika.

Što će se dogoditi s Euroom?
Za razliku od liga, kupova i europskih kupova, Europsko prvenstvo je daleko najugroženije. Trebalo bi početi sredinom lipnja, ali gotovo sigurno neće. Prvenstvo će vjerojatno biti odgođeno, ali još nije poznato. Možda čak i za sljedeću godinu.

Osim toga, u Švicarskoj, gdje je sjedište UEFA-e (u Nyonu), proglašeno je izvanredno stanje, zatvorena su sva mjesta, javni život zaustavljen i, naravno, pooštren je granični režim i mogućnosti putovanja.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!